Posted on

Stryktipset 5 11

Av Anders Granström|2022-02-25T14:38:12+01:0025 februari, 2022 | 14:23|Kategorier: Stryktipset, Svenska Spel|Taggar: stryktipset, svenska spel, tips-SM|Lurig match mellan två lag som står sig jämna i tabellen där Stoke har två poäng upp till Birmingham även 18 omgångar. Tycker också att lagen ska värderas som jämna och då ska Stoke vara favoriter med sin hemmafördel. Tror också Stoke ska ha goda chanser att lösa minst en poäng här och 1X ska räcka långt. Utgår från just 1X men helgarderar ändå på mitt större system då jag inte ser något större spelvärde.

Efter 1-0 segern mot Liverpool kom ligajumbon Nottingham tillbaka till verkligheten senast med en 0-5 förlust mot Arsenal. Här tycker jag svenska folket kommit snett på det när Nottingham blivit streckade till favoriter hemma mot ett i mitt tycke klart bättre Brentford. Tycker gästerna ska vara favoriter här och jag väljer att utgå från tvåan men tar även med krysset på mitt större system.
Man City går in som kupongens största favorit och det med all rätt när de här får besök av nykomlingarna Fulham som förvisso gör en stark säsong men som inte ska ha mycket att säga till om här. Även om favoritskapet är rejält pressat tror jag det smartaste är att spara sina tecken här och spika ettan, det finns bättre lägen att fälla favoriter på denna kupong.Här tycker jag vi har ett fint skrälldrag då Swansea blivit lite väl stora favoriter på kupongen. Visst gör Swansea en klart bättre säsong och de ska vara favoriter här på hemmaplan. Men Championship är en jämn liga och trots att det skiljer många placeringar mellan lagen ger spelbolagen endast Swansea runt 50% chans till seger. Nu när ettan står över 60% på kupongen finns det inget värde att ta med Swansea här. Fint spelvärde på X2 som blir mitt val. Här tycker jag tabellen är rejält missvisande då jag tycker bottenlaget West Brom är minst lika bra som topplaget QPR vilket spelbolagen har koll på då det är jämna odds inför matchen trots QPRs hemmafördel. Svenska folket stirrar endast på tabellen och QPR har med det sagt blivit rejält överstreckade. Fint spelvärde på West Brom och X2 är ett givet val. Även här två lag som står sig ganska jämna i tabellen där Sunderland har tre poäng ner till Cardiff och jag tycker även här att tabellen ger en rättvis bild då jag värderar dessa lag som jämna. Sunderland ska vara favoriter med sin hemmafördel men jag tycker Sunderland blivit lite väl stora favoriter till runt 50% och jag tycker spelvärdet ligger på Cardiff. X2 blir valet.

Två lag som kommer med en fin form där båda lagen endast har en förlust på sina fem senaste matcher. Watford gör dock en bättre säsong och Watford ska också värderas som det bättre laget och med sin hemmafördel ska de vara favoriter. Men även här tycker jag att svenska folket överskattar favoritskapet och återigen tycker jag att spelvärdet ligger på underdogen. Jag väljer X2.
Rotherham kommer med en knackig form med endast en poäng på lagets fem senaste och här väntar en tuff match mot ett av seriens bästa lag i form av Norwich. Gästerna ska också vara ganska tydliga favoriter här trots bortaplan men jag tycker att både odds och streck sitter som de ska och utan något större spelvärde vill jag måla på med alla tecken. Helgardering.

Skiljer endast två poäng mellan dessa två lag till gästernas fördel men jag tycker tabellen är något missvisande då jag tycker Middlesbrough är bättre än vad tabellen visar och framförallt bättre än Bristol City. Med sin hemmafördel ska Middlesbrough gå in som tydliga favoriter och kan ettan hålla sig runt 55% är det en vettig spik som jag spelar.
Vi inleder kupongen med ett fint skrälldrag då jag tycker att Everton blivit alldeles för stora favoriter på kupongen. Visst har Everton presterat något bättre denna säsong men i grunden håller jag Leicester som minst lika bra som Everton och gästerna ska absolut kunna störa här. Ser ett fint spelvärde i X2 till runt 50% och det är ett givet val på min kupong.Skiljer endast en poäng mellan dessa två lag till Bournemouths fördel och det är tre viktiga poäng på spel mellan två lag som vill kravla sig loss från bottenstriden. Även om lagen står sig jämna i tabellen så håller jag Leeds som det bättre laget här och med sin hemmafördel ska de vara ganska tydliga favoriter. Kan ettan hålla sig under 60% tycker jag det är en vettig spik som jag kliver på.

Vi tar oss ner till Championship där 16:onde placerade Blackpool tar emot ligatian Luton och jag tycker tabellen ger en ganska rättvis bild gällande dessa lag där Luton ska värderas som det bättre laget. Luton ska också vara knappa favoriter trots bortaplan och nu när Luton är streckade till underdogs ser jag värde i tvåan som jag utgår från. Tar även med krysset på mitt större system.
Nästjumbon Wolves går fortsatt trögt och jag ser inget som talar för att klubbens negativa trend ska vända här mot ett klart bättre Brighton. Efter en lite sämre period stod Brighton för en imponerande insats senast med en 4-1 seger hemma mot Chelsea och jag tror Brighton tar tre poäng även här. Utgår från tvåan men tar även med krysset på mitt större system.Leicester City är bättre än resultatraden, men nu börjar goda råd verkligen bli dyra. Med 24 poäng har de inte längre någon marginal ner till Bournemouth under strecket. Spelet har ofta varit uselt, men inte riktigt lika uselt som resultatraden indikerar. Senast blev det 1-3 hemma mot Chelsea, men det skapades Leicesterchanser. Mittback Wout Faes är avstängd och hans landsman Youri Tielemans, som har varit skadad ett tag, saknas mycket. James Maddison är dock med och kan skapa en hel del på egen hand.Reading sliter på med små resurser och gör det bra som nästan säkert klarar kontraktet. Men det har inte sett något vidare ut på slutet och fyra raka förluster är givetvis inte bra. Motståndet har varit blytungt, men å andra sidan har Reading inte skapat mycket alls i dessa matcherna. Skadeläget är jobbigt! Det ska dock nämnas att Reading plockar sina poäng hemma på Madejski Stadium (just nu under det finfina namnet Select Car Leasing Stadium). Av totalt 44 poäng har 33 plockats hemma och i hemmatabellen ligger de faktisk sjua.Veckans singelstreck: Som läget ser ut just nu tycker jag att Coventry borta mot Blackpool kan vara ett mycket intressant chansartat singelstreck. Kupongens bästa tillsammans med det mindre roliga på Man City.

Veckans helgardering: Brentford är jättebra, speciellt hemma. Men på lördag ser de ut att bli kraftigt överstreckade hemma mot Leicester. Bortalaget har trots allt en hel del kvalitet och jag tar alla tecken.
Coventry City är extremt svårslagna för tillfället, men 2 x 1-1 hemma mot Hull och borta mot Wigan har gjort att det är en bit upp till kvalplatserna, just nu är de sex poäng efter Millwall. Det bör dock nämnas att Coventry var det klart bättre laget i båda de oavgjorda matcherna och skapade klart flest chanser. Formen är nog mer än godkänd alltså. Viktor Gyökeres fortsätter att ligga bakom det mesta. Bra förarbete till Goddens mål mot Hull och mot Wigan hittade han målet själv med en strålande nick. Resultatrad 5-6-7 på bortaplan, det vill säga exakt samma som Blackpool har hemma.

Preston North End pumpar på och har nu sju raka utan förlust! Kvalplatserna ska de inte nå, men jag tror nog de börjar få lite vittring och har inte gett upp kampen. Defensiven har satt sig på ett fantastiskt sätt igen och de sju obesegrade matcherna har de bara släppt in tre mål. Gillar bortaplan, har tagit in 32 av 53 poäng på resa… Anfallslånet Tom Cannon är br
a och han har målet en del på slutet. Målet mot Cardiff var högklassigt.
Southampton har tagit några livsviktiga poäng på slutet, men senast blev det förlust hemma mot Brentford och då var Saints uddlösa. Mot Manchester United fick de hjälp av en tidig utvisning på Casemiro, men kunde trots det inte avgöra. Har häng på lagen ovanför, men behöver plocka fler poäng hemma om de ska hänga kvar. Har lyckats mot storlag förr.Utgångskryss! Till det plockar jag med tvåan som ser ut att få ett betydligt bättre spelvärde än ettan. Men jag ogillar inte Rotherham och blir matchen mer korrekt streckad om vi tittar på streck vs odds kan jag mycket väl gå över till 1x.

Blackpool sliter på för att klara kontraktet, men det ser ganska mörkt ut. Senast blev det dock sanslösa 6-1 hemma mot QPR efter att fyra mål kommit i första halvlek och tre efter en kvart. Jag är tveksam till om det är ett resultat som kan tillskrivas Blackpool dock. QPR är ordentligt svajiga för tillfället och jag tycker inte att Blackpool har imponerat i några andra matcher. Resultatrad 5-6-7 på hemmaplan.
Det tar emot med tanke på Bournemouths matcher på slutet, men jag spikar Aston Villa i dagsläget. Just nu till 64 procent och kan den stanna däromkring tycker jag att det kan vara vettigt.Brentford fortsätter göra det otroligt bra, speciellt på hemmaplan där de bara förlorat en ligamatch under hela säsongen. Förlorade borta mot Everton förra veckan, men fick revansch direkt genom att ganska enkelt bortaslå Southampton senast. Nu tillbaka på hemmaplan där de ogärna förlorar som sagt. Ivan Toney är i fin form trots sina problem vid sidan av planen.

Har det blivit 13 kryss på Stryktipset?
– Haha, det är tv-kommentatorn Niklas Holmgren som säger så: ”Alltid kryss i match 13”. Jag spelade in en reklamfilm med honom en gång där vi hade den diskussionen. Jag sa emot honom och förklarade för svenska folket att det bara är en myt, för det är det.
Lördagens stryktipskupong bjuder på en lika lurig kupong som vanligt. Någon eller några av de tre stora favoriterna måste nog garderas och den vågade lämnar till och med bort en av dem. Jag väljer att spika den största och gardera de tvåa andra.

Vem har vunnit flest gånger på Stryktipset?
Jackpott på Stryktipset: Tony Hansson har haft 13 rätt 236 (!) gånger.
Burnley FC är otroligt bra och springer hem andraligan i England. Men det är just andraligan och upp till ett av världens bästa lag är det naturligtvis en bit. Stabil seger i Hull senast och Nathan Tella stod för ett finfint hattrick (en assist av Ekdal, men det var bara en långboll som Tella gjorde allt jobb på). Tella skuggar nu Gyökeres på platsen bakom Akpom i skytteligan av The Championship.Wolverhampton Wanderers störde Newcastle senast och var ganska nära poäng även om Newcastle var bättre. Före det en mycket stark hemmaseger mot Tottenham efter ett fint mål av Adama Traore, men det var med en hel del plusmarginaler. Wolves är ett habilt lag, men glänser inte och med lite skadebekymmer ska de inte känna sig säkra att klara kontraktet.

Jag tror och hoppas att Brentford streckas över 60 procent här och då kan det vara vettigt att chansa bort ettan. I dagsläget tar jag alla tecken på Stryktipset och x2 på Topptipset.
Middlesbrough fortsätter att imponera, men veckomatcherna gjorde att de har sex poäng upp till Sheffield United på andraplatsen. Boro fick nöja sig med 1-1 hemma mot ett bra Stoke i en svängig match. Hemmalagets offensiv var det inget fel på och det unga laget visade klass och fart. Chuba Akpom fortsätter ösa in mål och hade med lite tur fått med sig ett till senast. Tillsammans med Cameron Archer bildar han nog den bästa anfallsduon i ligan. Michael Carrick får mängder av lovord som manager och på vanligt engelskt manér är höjs han nog lite väl högt för tillfället. West Ham ryktas vara intresserade. Middlesbrough är mycket starka på hemmaplan.1 1 X 2 X 2 3 1 X 2 4 1 X 5 1 6 1 7 2 8 1 X 9 X 10 X 2 11 X 2 12 1 2 13 1 X

Luton Town vinner och vinner och det är med 1-0 varje gång. På de fem senaste matcherna har fyra slutat med 1-0-seger och en med 2-2 hemma mot ett starkt Millwall. Otroligt imponerande från klubben med den fjärde minsta budgeten i ligan. Carlton Morris (mål i de tre senaste matcherna och 16 totalt) och Elijah Adebayo är ett tungt anfallspar.
Tottenham Hotspur har kritiserats kraftigt den senaste tiden, men den stabila segern hemma mot Nottingham Forest senast gav lite arbetsro. Kane/Son/Richarlison var bra framåt och nu får Kulusevski kriga om att ta tillbaka startplatsen. Det finns ju skyhög högstanivå i Spurs, men de är ojämna och bortaspelet har varit direkt svagt. Raka förluster i de fyra senaste tävlingsmatcherna borta och raden 5-3-5 i ligaspelet.

Queens Park Rangers är odugliga för tillfället och klarar de kontraktet ska de vara nöjda. Tog plötslig årets(!) första seger hemma mot Watford i lördags efter en mycket stark första halvlek och Gareth Ainsworthskt spel med bollarna ovanför mittfältet, men så kollapsade de fullständigt och förlorade med 1-6 i Blackpool senast… Frågan är om det resultatet ska värderas alls eller om det ska ses som en engångsgrej. Anfallsspelet har förbättrats med Chris Martin in i laget och nu är Lyndon Dykes tillbaka. Dessutom ska ytterligare några av de skadade stjärnspelarna vara på väg tillbaka (bland annat Ilias Chair). Kan det vända för QPR snart? Med några skadade spelare tillbaka tror jag det, men frågan är hur länge vi ska vänta.
Chelsea börjar hitta rätt. Tidigare under Potter vann de matcherna statistiskt, men lyckades inte göra mål. Nu har de tre raka segrar och det ser kanske lite bättre ut i spelet, men jag är fortfarande inte övertygad. Mot Leeds och Dortmund blev det ängsligt mot slutet och senast mot Leicester kunde det mycket väl ha släppt in fler mål än ett. Leicester kunde räkna till 17 målchanser och ett xG på ungefär 2.5. Defensiven känns trots det mer och mer stabil i Chelsea och segrarna har gett lite arbetsro. Skadeläget börjar ljusna ordentligt i Chelsea.

Stoke City ser plötsligt jättebra ut! Har de äntligen något på gång eller gör de bara det bra nu när de inte har något att spela för? I veckan blev det 1-1 borta mot starka Middlesbrough och Stoke ska absolut inte skämmas för poängen. Det kunde ha slutat med seger åt båda håll i en svängig match. Före det en fin seger hemma mot Blackburn och storseger i Sunderland. Var bra även före det även om resultatraden inte lyser lika grönt. Högerbacken Ki-Jana Hoever (inlånad från Wolves) var en stor talang i Liverpools akademi som har fått kämpa sig in i seniorfotbollen. Gjorde sitt första seniormål i matchen mot Blackburn och sedan rullade det på med ytterligare ett i den matchen och dessutom målet mot Boro senast.

Vad händer om man får 13 rätt på Stryktipset?
Pengar ur garantifonden beta- las ut när det bara är en enda person som får 13 rätt på Stryktipset. Denna person är då garanterad 10 miljoner kronor i vinst. Skulle garantifonden inte vara tillräcklig för detta ändamål använder Svenska Spel andra medel. En spelare kan bara ingå i en av vinstgrupperna ovan.
AFC Bournemouth har sprattlat till riktigt ordentligt och det är naturligtvis otroligt starkt att besegra Liverpool efter att i matchen före åkt på en extremt snöplig förlust mot självaste Arsenal. Kontraktet är långt ifrån kört och fortsätter Bournemouth som den senaste månaden tror jag att de klarar det. Philip Billing har målat i båda de senaste matcherna.Leeds United har sex platser, men bara fyra poäng upp till Wolves. Fick 2-2 hemma mot Brighton senast i en relativt jämn match. Men på bortaplan går det tyngre. Sex inspelade poäng på tretton bortamatcher är bara för dåligt. Leeds är lite mer cyniska under Javi Gracia och kanske kan de börja grisa till sig lite poäng på bortaplan. Patrick Bamford var tillbaka senast och gjorde mål och skapade en del. Är han på uppgång kan han vara en strålande joker under våren.Everton tog en efterlängtad seger hemma mot Brentford senast och ligger hux flux ovanför nedflyttningsstrecket. Det ser helt klart bättre ut under Sean Dyche än tidigare och jag gissar att de klarar sig kvar i ligan. Demarai Gray gör det bra som toppforward. Men på bortaplan plockas det inte mycket poäng av Everton. En seger, fem oavgjorda och sju förluster än så länge.Jag tror att det är strax det vänder för QPR och att det börjar lite smått med 0-0 på lördag. Båda lagen är nog ganska nöjda med kryss och i dagsläget chansar jag med att lämna det ensamt. Det första garderingstecknet är nog ettan.

Cardiff City har varit förbättrade på slutet under Sabri Lamouchi och har nu fyra poäng tillgodo till Blackpool under strecket. Starkt med 1-1 hemma mot West Brom senast även om WBA skapade lite mer om vi ska tro på de highlights jag kom över (statistiskt var matchen jämn. Målet gjordes av Sory Kaba som de tog in från Midtjylland i vintras. Han har gjort två viktiga mål i de senaste tre matcherna nu.
Veckans mest överstreckade: Om Rotherham fortsätter streckas över 40 procent (43 just nu) är det veckans sämsta tecken om vi ska tro oddsmarknaden som håller Cardiff som knappa favoriter på lördag.Hull City har spelat in 46 poäng så här lång, två fler än Reading alltså. Men dagsformen ser bättre ut. Räckte inte till mot Burnley senast, men vem gör det… Före det en stark (om än lite turlig) poäng i Coventry och fin seger hemma mot West Brom. Liam Rosenior har höjt laget och stabiliserat defensiven.

Birmingham City är inte heller något vidare. Tog en tung seger hemma mot Rotherham näst senast, men var aldrig riktigt nära mot Watford i veckan trots att lagen skapade ungefär lika mycket chanser. Före det fyra raka förluster och 1-1 i Wigan. Birmingham är inget vidare, men klarar nog kontraktet.

Norwich har högre klass än Stoke, men hemmalaget är bra just nu och Norwich tveksamma. Jag kan inte välja sida och valde helgarderingen högre upp på kupongen. Efter mycket funderande blir det ett-tvåan.Jag tror att hemmaplansfördelen spelar stor roll här och streckar från vänster trots att Wolves ser ut att överstreckas med drygt tio procentenheter. Hamnar de över 55 procent kring spelstopp kan det möjligen bli att jag byter sida.

Hur mycket kostar 13 Helgarderingar?
En halvgardering kostar 2 kronor och summan ökas x2 för varje helgardering du fyller på med. Medan en helgardering kostar 3 kronor och ökas med x3 varje gång du väljer att fylla på din kupong med ytterligare en helgardering.
Norwich City är svåra att få grepp om. Den senaste veckan har det blivit förlust hemma mot Sunderland och senast blev det 1-1 i Huddersfield. Ligans topptippade lag inför säsongen har nu fyra poäng upp till Millwall på den sista kvalplatsen. Marquinhos fick rött kort efter en armbåge sent i matchen senast och är avstängd nu. Norwich har trupp nog för att ta sig till Premier League, men det är ihåligt.Jag tycker att Coventry ser mycket bättre ut än Blackpool för tillfället trots resultaten i veckan. Det tar emot att spika Coventry borta, men kan tvåan stanna kring 47-48 procent någonting tycker jag att den är ett vettigt spikförslag. Middlesbrough är absolut ett vettigt spikförslag här, men jag gillar Prestons defensiv här och tror att de möjligen kan gneta till sig 0-0 eller 1-1. Får vi krysset under 20 procent tar jag med det. Manchester City ser ganska bra ut just nu… Insatsen mot Leipzig i tisdags är naturligtvis sanslös och fem mål på en timme på plan av Erling Haalands är galet. Före det bara en 1-0-seger på Selhurst Park, men även om målet kom sent var det egentligen inget snack. Sju segrar och två oavgjorda på de senaste nio tävlingsmatcherna. Fyra raka hållna nollor. Observera att det är landskampsuppehåll efter denna matchen så Guardiola lär gå all in.Rotherham United ser ut att klara kontraktet, men är absolut inte klara ännu. Med 40 inspelade poäng har de fem tillgodo ner till Blackpool under strecket. Såg kraftigt förbättrade ut under en period och jag tycker de värvade bra i vintras, men nu har de två förluster den senaste veckan. Först borta mot Birmingham i en relativt jämn match och senast hemma mot formstarka Preston. Men plockar annars de flesta poängen hemma.

Sunderland AFC gör det fortsatt bra med tanke på att skadeläget är oerhört tufft. Förlorade mot tabelltvåan Sheffield United i en jämn match senast (men Uniteds seger var rättvis) och nu är nog kvalplatsen för långt borta för de svarta katterna. Före det en stark seger och bra insats i Norwich, men resultatraden är inte speciellt vacker i dagsläget. Kan skylla på skadeläget som sagt. Jag tycker att Tony Mowbray gör ett strålande jobb i Sunderland och han kan som sagt skylla på skadeläget till stor del. Trots det börjar tydligen ett fåtal supportrar redan klaga..
Spela ansvarsfullt. Åldersgränsen för spel är 18+ Har ditt spelande blivit ett problem? Kontakta stödlinjen på 020-81 91 00. Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades. Spel utan konto innebär att man använder e-legitimation för registrering.Rekatochklart.com är Sveriges ledande betting-community. 2017 nominerades Rekatochklart som en av världens bästa spelinformations-sajter på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Awards.

Inför avspark uppmärksammades och hyllades laget inför storpublik, pokaler och diplom delades ut och samtidigt fick laget tillfälle att dela ut vinstchecken till Grimsås IFs ordförande Andreas Björk.

– Ja det resultatet får vi nästan vara nöjda med, det var hård press från motståndarna mot slutet. Även om vi också hade tre ribbträffar på slutet där. Det är ändå derby, summerar Andreas Björk matchen.Tips-SM drog igång den 11 februari och sex veckor senare, den 18 mars, kunde Ulf Zackrisson från Fagered titulera sig svensk mästare. En konsekvens av Ulfs framgångsrika tippande blev att han fick skänka vinstpengarna på 125 000 kronor till föreningen i sitt hjärta – BK Viljan. På torsdagen firade föreningen av Ulf inför fulla läktare på ett soligt Fagervi.En stor nyhet för året är chansen att slåss om möjligheten att bli din förenings hjälte! Topp 3 i Tips-SM kommer få dela på 500 000 kronor till föreningar som är kopplade till Gräsroten, och det är du som vinner som väljer vilken förening som ska bli den lyckliga.

BK Viljan gick till halvtidsvila med en stabil ledning och med en publik på bra humör passade Svenska Spel Sport & Casino på att hylla Ulf Zackrisson lite extra i pausen. Pokal och diplom delades ut till stående ovationer och Ulf fick tillfälle att lämna över prischecken till BK Viljans ordförande Rosita Bengtsson som sken ikapp med solen till publikens jubel.
– Det här känns alldeles utmärkt. Det är lite svårt med uppmärksamheten även om man känner alla i publiken så står man ju där helt själv. Men jag är jättestolt för att kunna göra detta för min förening. Det är en liten förening men många ideella krafter gör att det går runt. Nu ska jag försöka vinna nästa år igen, så man får uppleva det här en gång till, det hade varit häftigt, men chansen är nog väldigt liten, säger Ulf Zackrisson om kvällen.Totalt är det 250 000 kr som fördelas i lagtävlingen och 250 000 kr individuellt med följande fördelning (samma gäller för lag/individuellt): 1:a 125 000 kr, 2:a 75 000 kr, 3:a 50 000 kr. 2023-06-13: I vårens Tips-SM var det Grimme IF från Grimsås som vann lagtävlingen, prispengarna på 125 000 kronor valde man att skänka till Grimsås IF där också fyra av lagdeltagarna är aktiva. På måndagen inför hemmaderbyt mot lokalkonkurrenten Limmareds IF passade Grimsås IF och Stryktipset på att hylla föreningshjältarna. 2023-06-16: BK Viljan tog emot Varbergslaget Unite People FC hemma på Fagervi på torsdagen och passade samtidigt på att hylla sin föreningshjälte Ulf Zackrisson. I mars korades Ulf som Sveriges bästa tippare när han kammade segern i Tips-SM 2023. Vinstpengarna på 125 000 kronor skulle gå till Fageredsföreningen BK Viljan bestämde Ulf. På torsdagen firade föreningen Ulf inför storpublik!Samtliga lagmedlemmar är alla uppväxta i Grimsås och i matchen mot Limmared var fyra av dem inblandade på ett eller annat sätt. De har fotbollen gemensamt och framförallt är det engelsk fotboll som fört dem samman, förutom engagemanget i Grimsås IF.

Hur stor chans är det att vinna på Stryktipset?
Stryktipset, 1 på 650 000 eller 0,00015 procents chans.
– Det här var ett mycket trevligt besök från Svenska Spel. Jag måste få tacka Ulf för en fantastisk vinst och att få motta det inför glada supportrar på ett soligt Fagervi är inget annat än fantastiskt. Det är en sann glädje att få uppleva detta. Det betyder jättemycket för vår förening, säger Rosita Bengtsson.– Det känns fantastiskt, det var lite överväldigande med all uppmärksamhet i samband med vinsten och nu när det precis har lagt sig blossar det upp igen, inför derby och allt, säger lagledaren Gabriel Snäll.

Vad blir utdelningen Stryktipset?
Omsättning: 12 320 785,00 krAntal rättAntal vinnareUtdelning13 rätt21 st152 543,00 kr12 rätt557 st2 156,00 kr11 rätt6 528 st147,00 kr10 rätt49 795 st40,00 kr
– Ska man summera dagen så är det suveränt alltihopa. Att sen grabbarna har ett sånt fotbollsintresse, det är en gudagåva. Jag har själv tränat grabbarna och är så klart stolt över grabbens 13 rätt och att deras vinst i Tips-SM kunde generera de här vinstpengarna. Att de skänker pengarna till oss är helt underbart, säger Andreas Björk.En konstig säsong tack vare att VM i Qatar spelades i december. Lite upp och ner om uttrycket tillåts. De engelska ligorna brukar i vanliga fall avslutas samtidigt men icke i år. Championship avslutar sitt spelprogram måndag 8 maj.Blackpool har vunnit två raka matcher i Championship och dessutom nätat vid sex olika tillfällen, här närmst besegrade de ett bra Coventry på bortaplan med 2-1. Fyra baljor mot Preston innan dess. 1X känns bra när Luton tittar förbi.Ytterligare en spik till runt 45% där vi ändå har att göra med en befogad favorit, tydlig skillnad mellan lagen i dagsläget och Watford har dessutom siktet inställt på en tredje raka vinst. 4-0-vinst över Luton, och 1-0-vinst över Wigan här närmst. Starka prestationer!Veckans stora drag från vår sida blir spik på Birmingham till runt 28%. Ett väldigt spännande val då Stoke förlorat tre raka matcher och dessutom gjort det klart. 3-1-förlust mot Norwich här närmst. 2-0-förlust mot Coventry på hemmaplan innan dess. Birmingham slog samtidigt topplaget QPR här närmst med 2-0. Vi testar!

Otrolig svår batalj att förutse när två formsvaga lag ställs mot varandra i Middlesbrough och Bristol City, blandade resultat från båda håll under den senaste perioden får oss att gå emot favoriten. Fin möjlighet i X2.Sunderland kliver in i det här mötet med ett sargat självförtroende efter att ha tappat poäng i tre raka matcher och förlorat två av de tre, de har dessutom noterats för sju baklängesmål vilket såklart öppnar upp för Cardiff här. Cardiff vann senast. X2 känns därför bra.

Klasskillnad, när båda lagen lirar sin bästa fotboll. X2 ett givet val framför 1X, speciellt när streckfördelningen ser ut som den gör. Vi väljer De Zerbis mannar – 4-1-vinst över Chelsea här närmst.
Svenska folket är inne på Rotherham vilket per automatik gör X2 som det mer spännande valet, Norwich är bättre och är inne i en bättre period dessutom. Ett givet val när tvåan står i runt 33%. Norwich är även okej på resande fot med poäng i mer än hälften av matcherna. Oviss tillställning här på Elland Road, formsvagt vs formsvagt och vidöppet på så vis, trots att Leeds faktiskt slog Liverpool här närmst. Vi vill ha med både ettan och tvåan och väljer därför bort det mittersta tecknet. Mycket trevligt värde på bortalaget. QPR infinner sig bland de tre främsta i tabellen efter 17 spelade omgångar och har en andraplats i sina egna händer. Här hemma har de dessutom bara noterats för ett nederlag, vilket gör utgångstecknet givet i match nummer 8. Krysset åker dock också med, West Brom har spelat oavgjort vid åtta tillfällen den här säsongen.Ett formstarkt Swansea som alltså äntligen ser ut att ha hittat rätt igen kliver in i det här mötet med sex vinster på de åtta senaste omgångarna i Championship. Seriens formstarkaste gäng och numer tabellsexa. Spiken ett givet val.

Nottingham Forest kommer närmst från en 1-0-vinst över Liverpool här på hemmaplan, den ger de energi tror vi och här mot ett formsvagt Brentford ska man per automatik ha en god chans. 1X känns bra när Nottingham tar små kliv framåt – åtminstone här på City Ground.
Här finns ingen som helst anledning till att slösa på några tecken, kupongens mest givna etta och vi kan inte se Fulham störa Peps mannar på Etihad Stadium. Streckas såklart skyhögt, men av en uppenbar anledning.

Stryktipset tips vecka 44 med en jackpot på 14 000 000 kr! 5 matcher från Premier League och 8 från Championship utgör veckans kupong och en trevlig jackpot på det. En härlig lördag är vad vi har framför oss och det är väl bara att sparka igång det hela. Analys, systemförslag och tips till alla 13 matcher i vanlig ordning här nedanför. Vi säger stort lycka till!Vi tar inga risker här efter Leicesters positiva insats mot Manchester City, två raka vinster innan dess dessutom där man höll nollan i båda matcherna samt gjorde sex mål framåt, det öppnar upp för ett bättre Leicester framöver. Truppen är bra, det vet vi. Fint värde här dessutom då Everton är klar favorit. Alla tecken. Lördagens Stryktips blir ett äventyr som kryddas rejält av 14 miljoner i jackpot. Fem Premier League-matcher ska bemästras innan The Championship på sedvanligt vis tar kupongen i mål. Manchester City blir omöjliga att fälla men flera fina drag tornar upp sig längs med resan. Hänger ni med? Han är kungen av Stryktipset och har prickat in 13 rätt 77 gånger på 67 månader. Inför helgen – med 14 miljoner i jackpott – delar Tony Hansson, 53, med sig av sina bästa knep för att vinna storkovan. – Jag spikar tre matcher och hittar tre bortalag med skrällkapacitet.

Bournemouth fick tillbaka Solanke från skada senast och fortsätter att överprestera med den truppen. Leeds gjorde sin bästa match för säsongen mot Liverpool men jag behöver se mer av den varan för att vara övertygad om att man kan vidhålla det. Leicester var ytterst nära att få med sig poäng mot City senast. Rodgers tycks äntligen ha satt försvarsspelet efter den horribla starten på ligan.
Om vi ska ta en närmare titt på själva på kupongen så är återigen City med på kupongen som hemmalag men vi fick se förra helgen med Liverpool mot Leeds att det finns chans att rubba storlagen på bortaplan om allting klaffar. Jag vill inte räkna bort Fulham helt och hållet på kupongen men det är troligt att jag spikar i ettan i slutändan.Slutligen vill jag lyfta Wigan då jag tror att ettan blir kupongens mest överstreckade tecken. Wigans formrad tillsammans med Swanseas starka hemmaspel kommer göra ettan som en attraktiv spik för många tippare.

Brighton tog sin första seger under De Zerbi när man körde över Chelsea förra omgången. Spelmässigt har laget inte tappat speciellt mycket sedan Potter lämnade men det har varit väldigt ineffektivt framför mål. Exempelvis mot Nottingham radade laget upp målchanser utan att kunna göra mål. Det är alltid risken när man spelar på Brighton. Wolves ser fortsatt svaga ut även om man fick med sig en poäng från matchen senast mot Brentford. Håller sig tvåan under 50% är den potentiell spik!
Det är väldigt många jämnt streckade matcher på kupongen vilket gör det väldigt svårt men också knepigt att peka ut någon jätteskräll som kommer att bidra till miljonutdelning. Det finns ändå några skrällbud jag vill lyfta. Leicester, Bournemouth och Wigan är alla lag som ska ha bra chans i sina respektive matcher.City vann utan att imponera borta mot Leicester. Trenden i deras bortamatcher den här säsongen har varit illavarslande. Man känns inte lika säkra i uppspelsfasen och när man spelar på ledningen så utsätter man sig själva för en risk sista kvarten som laget blivit straffade för mot exempelvis Villa tidigare under säsongen. På hemmaplan har man gått för det hela vägen på ett annat sätt och övertygat. City är Englands och kanske Europas bästa lag. Skadan på Haaland oroar lite och vi får se om han kommer till spel men oavsett finns det tillräckligt med kvalité i truppen för att City ska vinna mot ett svajigt Fulham-försvar. Med fyra segrar från de senaste fem omgångarna har Watford klättrat upp till en playoff-plats. Spelmässigt finns det alltjämt mer att önska från de gulsvarta där spelarmaterialet trots allt tillhör en av ligans främsta. Vi är inte övertygade om att rådande nivå räcker till mot ett formstarkt Coventry som endast har lämnat tomhänta från två av de senaste elva matcherna. Gästerna är väldigt solida bakåt och även i Matthew Goddens skadefrånvaro finns det kvalitet framåt i form av Gustavo Hamer och Viktor Gyökeres. Samtliga tecken är på sin plats även på Vicarage Road. Det vill sig inte för Bristol City som åkte på en snöplig förlust mot Sheffield United senast. Spelare som Andreas Weimann och Antoine Semenyo har inte marginalerna på sin sida för stunden och det tär på självförtroendet. Middlesbrough har i sin tur visat positiva tendenser under nya tränaren Michael Carrick och “Boro” belönades med en välbehövlig trepoängare borta mot Hull senast. Chuba Akpom var briljant mot “Tigrarna” och får den forne mittfältsgeneralen även igång Matt Crooks och Alex Mowatt kommer de rödvita klättra raskt i tabellen. Ettan är ett spikalternativ, vid gardering ligger tvåan närmast till hands.

West Bromwich har sökt omsorgsfullt efter en ersättare till Steve Bruce och tror sig ha funnit lösningen i Carlos Corbéran som gjorde succé hos Huddersfield i fjol. Hos “The Albions” har spanjoren ett klart vassare spelarmaterial till sitt förfogande och det ska bli spännande att se vad han kan åstadkomma hos West Midlands-klubben. Här är svenska folket i vår mening ute och cyklar där vi betraktar detta möte som vidöppet.Manchester Citys sylvassa truppbredd framgick när Sevilla besegrades med 3-1 tidigare under veckan. “The Citizens” har vunnit samtliga hemmamatcher denna säsong och att nykomlingarna Fulham skulle bryta denna trend är osannolikt. Marco Silvas adepter har visserligen presterat högt över förväntan under hösten där Aleksandar Mitrović har varit fenomenal. Defensiven håller däremot ingen vidare nivå vilket Pep Guardiolas manskap kommer exponera. Högst trolig etta!

Rotherham visade än en gång prov på sin kliniska förmåga borta mot Burnley men i slutändan räckte det inte hela vägen där Burnley vände och vann på övertid. Med blott en poäng från de senaste fyra omgångarna har nykomlingarna halkat ner till den undre halvan och denna lördag stundar en otacksam uppgift då topptippade Norwich kommer på besök. “Kanariefåglarna” befinner sig visserligen i en tyngre period rent resultatorienterat men spelmässigt finns det inte mycket att klaga på. Fortsätter de gulgröna på inslaget spår ska det lossna inom kort. Trolig tvåa.

Stoke har just fått tillbaka Nick Powell från skada och mot Wigan gjorde 28-åringen sin första match från start för säsongen. Då segrade “The Potters” med 1-0 vilket var välförtjänt. Med en skadefri trupp kan Alex Neil ställa upp med en riktigt stark startelva och då har vi svårt att se ett bortasvagt Birmingham stå emot. “Blånäsorna” är visserligen i gott slag och har endast förlorat två av de senaste elva men prestationerna i sig reflekterar inte resultaten. På en rimligt streckad bräda tar vi ställning åt väst.
Nottingham svävade bland molnen efter segern mot Liverpool men fick genast en verklighetscheck då Arsenal besegrade nykomlingen med 5-0 förra helgen. “Forest” har fått skaplig utdelning sedan landslagsuppehållet men det råder ingen tvekan om att Steve Coopers manskap måste höja sig om ett nytt kontrakt ska finnas på agendan. Brentford har presterat på en klart högre nivå men till saken hör att “The Bees” ännu inte har segrat på resande fot och här saknas skyttekung Toney som är avstängd. Gästerna har dock ett stabilt grundspel att falla tillbaka på och trenden kan mycket väl brytas denna afton mot passande motstånd. Tvåans står dock knappast trygg på egna ben. Strecka från höger. Manchester City har presterat på en ruskigt hög nivå under hösten och har ännu inte tappat poäng hemma på Etihad vare sig i ligaspelet eller Champions League. Fulham gör det bättre än förväntat men ska inte ha något att säga till om borta mot de regerande mästarna. Luton har inte nått upp till önskad nivå under de senaste omgångarna men det ska tilläggas att “The Hatters” endast har lämnat tomhänta från en av de senaste tio omgångarna. Nathan Jones adepter är väldigt trygga i sitt försvarsspel och det saknas för den delen inte offensiva hot där Elijah Adebayo och Carlton Morris finns att tillgå. Blackpool har fått fin utdelning på senare tid och kan i mångt och mycket tacka formstarke Jerry Yates för detta. Kan Luton hålla 25-åringen i schack är dock mycket vunnet. Till 40 procent lockar ettan inte nämnvärt där X2 blir valet även på Bloomfield Road.Brighton gav Graham Potter bitter eftersmak då “The Seagulls” besegrade Chelsea med 4-1 förra helgen. Ett minst sagt överraskande resultat sett till hur svårt gästerna har haft med målproduktionen. Det var för övrigt de blåvitas första viktoria under nya tränaren Roberto De Zerbi. Här finns tämligen goda möjligheter att inkassera ytterligare en trepoängare mot ett krisande Wolverhampton. “Vargarna” saknar flera offensiva pjäser på grund av skador och för att göra saken värre såg den hetlevrade Diego Costa rött mot Brentford senast. Vi känner oss trygga med X2.

Vem vinner mest på Stryktipset?
Foto: Andreas Hillergren. Han är kungen av Stryktipset och har prickat in 13 rätt 77 gånger på 67 månader.
Swansea bjuder på fin fotboll för stunden och lyckas Joel Piroe hitta tillbaka till fjolårsformen kan “Svanarna” absolut vara med och utmana om en playoff-plats under våren. Med det sagt köper vi inte rådande procentfördelningen då Wigan presterat på en klart högre nivå än formkurvan indikerar. Den bristande målproduktionen är onekligen ett bekymmer som har orsakat den fem matcher långa förlustsviten. I Will Keane har gästerna dock en potentiell matchvinnare och på en kraftigt vänstervriden bräda ska det helgarderas på Liberty Stadium.

Vem har vunnit mest på Stryktipset?
Jackpott på Stryktipset: Tony Hansson har haft 13 rätt 236 (!) gånger.
Efter en misslyckad sejour hos Olympiakos är Carlos Corbéran tillbaka i The Championship, denna gång hos West Bromwich. Spanjoren gjorde som bekant stor succé hos Huddersfield under fjolåret och har på pappret betydligt bättre förutsättningar hos “The Albion”. Med ny miljö och en seger mot Blackpool i bagaget lär stämningen vara god hos gästerna trots den för stunden dystra positionen i tabellen. En tuff uppgift stundar denna afton mot ett hemmastarkt QPR men inte så pass vansklig som procentfördelningen indikerar. X2 är rätt väg att gå på Loftus Road till rådande streck.Lördagen bjuder på en klassisk Stryktipskupong med Premier League och The Championship på menyn. Bongen kryddas på med 14 miljoner kronor i jackpot och svenska folket bjuder på fint spelvärde med ett par gravt överstreckade tecken. Något vi går igenom mer fördjupat i analysen nedan, häng med!

Läktaren.se är en jämförelsetjänst för bettingsidor och spelbolag i Sverige och även ett community som erbjuder dagliga speltips. Läktaren ägs av Novitana Limited, baserat på Malta. Organisationsnummer C81614, St Julian, STJ 3140, Aragon House Business Centre. Såväl Everton som Leicester har gått från klarhet till klarhet under säsongens gång. “The Toffees” har varit riktigt solida bakåt där lånet av Conor Coady har fallit ut väl. På offensiv väg har det länge saknats variation i anfallsmönster men med Dominic Calvert-Lewin tillbaka har detta förbättrats vilket i synnerhet demonstrerades i 3-0-viktorian mot Crystal Palace. Leicester besitter med det sagt ett högre kunnande och Brendan Rodgers tycks ha fått rätsida på det läckande försvaret. Som följd har “Rävarna” plockat sju poäng från de senaste fyra omgångarna. Everton är svårspelade på Goodison Park men visst är detta en överkomlig uppgift för East Midlands-klubben. Spelvärda X2 prioriteras. Med Ellis Simms tillbaka i matchtruppen har Sunderland plockat fyra poäng av sex möjliga. Här får “The Black Cats” dessutom tillbaka viktige Jack Clarke från avstängning. Manchester United-lånet Amad Diallo har därtill kommit igång efter en trevande inledning på säsongen. Framtiden ser med andra ord ljus ut för nykomlingarna som trots allt visade prov på ett högt kunnande under säsongsupptakten. Cardiff håller vi inte särskilt högt denna säsong och walesarna har haft stora bekymmer på resande fot. Gästerna får därtill klara sig utan tongivande Callum Robinson som avverkar en tre matcher lång avstängning. Ettan är ett bra utgångstecken, men då den är väl hårt streckad är krysset ett befogat komplement.Bournemouth åkte på sitt tredje raka nederlag hemma mot Tottenham förra helgen trots en 2-0-ledning. Vi hävdar att de rödsvarta har ligans sämsta spelarmaterial och behöver fortsätta kompensera detta med solida laginsatser om ett nytt kontrakt ska vara aktuellt. Lättare sagt än gjort när moralen sjunker gradvis vilket är fallet för stunden. Leeds besitter en klart högre kapacitet där Jesse Marsch satte sin prägel på truppen under sommaren. Bortasegern mot Liverpool var en rejäl skalp för “The Whites som generellt sett trivs bättre här på Elland Road. Spikettan är inte dum, krysset är aktuellt på större system.

Precis som Boro så har West Bromwich spelat bra men inte fått resultaten. En tredjeplats sett till underliggande siffror är de facto 23:e plats och nästjumbo. Huddersfields gamla succétränare Carlos Corberán har tagit över skutan, och undertecknad tror att det kommer ge ett trendbrott. Ett sent mål från Yokuslu i den 85:e minuten gav en efterlängtad 1-0 seger i mötet med Blackpool. Och här stirrar sig svenska folket blinda på tabellen, QPR gör det bra under Beales ledning men har bara en pinne på de senaste två matcherna och när ettan då i skrivande stund närmar sig 60 procent så blir det nödbroms. X2 till magiskt värde på Loftus Road!Endast två förluster på elva omgångar och en uppåtgående formkurva är läget hos Coventry. Watford har tre raka segrar men har sprungit lite väl bra och ser som kollektiv inte övertygande ut. Ypperligt tillfälle för Gyökeres att skjuta “Bålgetingarna” i sank på Vicarage Road.

Vem vann 10 miljoner på Stryktipset?
Resultatet: Mannen blev ensam vinnare med 13 rätt och därmed 10 miljoner kronor rikare. – Fantastiskt roligt, säger Theres Lakso på Svenska Spels PR-avdelning. Mannen, som är i 65 årsåldern och pensionär, lämnade in åtta enkelrader för en krona stycket på Pressbyrån i Eslöv inför lördagens stryktips.
De svarta katterna från Sunderland har agerat med pondus i återkomsten till Championship. 24 poäng och en stabil tolfteplats imponerar och hemma på Stadium of Light trivs Mowbrays gäng. Gästande Cardiff har det tuffare och har fyra förluster av fem möjliga och dessutom har “The Bluebirds” endast mäktat med tre mål framåt. I Wales är de ofta att räkna med, men när landsgränsen korsas blir det värre, vilket resultatraden 2-1-6 vittnar om. I norra England ska de rödvita lirarna kunna förlänga sin förlustfria svit till tre matcher och ettan singlas med god känsla!Revanschdags för nyuppflyttade Wigan. Fem raka förluster för Wigan, men där fyra av dessa har varit med uddamålet. Insatserna speglar dock inte resultaten och “The Latics” ska ha alla chanser att störa ett rejält överstreckade Swansea. Gästerna spelar sin bästa fotboll när de slipper vara spelförande och kan såra på omställningar vilket det finns goda chanser till idag. Nämnvärt också är att Wigan har plockat övervägande del av sina poäng på bortagräs denna säsong. “Svanarna” gör det oftast bra hemma på Liberty Stadium, men har periodvis haft stora problem med effektiviteten vilket kan bli kostsamt i längden. Heltäckningsmattan blir valet i Wales! Äntligen lördag och 13 matcher från de brittiska öarna. Fem matcher ska spelas i Premier League innan vi tar oss ett hack ner i hierarkin och fina Championship. Som grädde på moset så slår Svenska Spel på stort med hela 14 miljoner i jackpot. Vi kör igång direkt i jakten på miljonerna! All respekt till Fulham, men på Etihad har Silvas lag inget att hämta och det ihåliga försvaret kommer inte kunna stå emot den ljusblåa anstormningen. Banktvåa!Nottingham måste göra något snarast om det ska bli en andra säsong i det engelska finrummet. Steve Coopers adepter blev regelrätt slaktade av Arsenal (5-0) i omgång 13 och ser håglös ut offensivt såväl som defensivt. Brentford insats i 1-1-matchen mot Wolves senast var ärlighetens namn en slätstruken sådan. Här saknas förvisso frontmannen Toney, men trots detta gillas “The Bees” chanser på City Ground. Värdarna har inte alls fått ihop kollektivet och agerar oorganiserat över hela planen. Tvåan inleder, men får gärna följas av krysset. X2!

City ställde upp med en reservbetonad elva i mötet mot Sevilla. Trots detta så rådde klasskillnad och de ljusblåa vann komfortabelt med 3-1. Här är Haaland fortsatt tveksam till spel, men Guardiola har ingen brist på inhoppare och Álvarez visade form med ett mål under onsdagen. Fulham har fortsatt att spela frejdig anfallsfotboll i återkomsten till högstaligan och kommer från fyra raka utan förlust. Försvaret har däremot lämnat en del att önska med 22 insläppta på endast 13 matcher. Den bräckliga defensiven kan komma att stå “The Cottagers” dyrt mot ett stjärnspäckat City. Ettan streckas högt, men det är helt i sin ordning. Spika och gå vidare.
Coventry med Viktor Gyökeres i fören har vaknat till liv efter en usel säsongsinledning. Endast två nederlag finns registrerade på de senaste elva matcherna och här möter de ett Watford som haft marginalerna på sin sida de senaste matcher. Tredje raka plockades för “The Hornets” mot Wigan (1-0), insatsen i sig var inget att jubla över och här kommer det krävs mer om inte Bålgetingarna ska bli utan poäng. Här stirrar sig återigen gemene man sig blinda på tabellen. Ett överstreckat Watford är ingen favorit att hålla i handen när det blåser “Sky Blues” vindar. Högersidan prioriteras och ettan ackompanjerar endast om plånboken tillåter.Bristol City kommer med sargat självförtroende till Riverside Stadium. Två segrar och endast åtta inspelade poäng på de senaste elva matcherna är ett faktum för Nigel Pearsons Bristol. Defensiven läcker som ett såll med 28 insläppta och detta är flest i ligan. Michael Carrick fick känna på segerns sötma för första gången som Boro-coach i segern mot Hull (3-1). De underliggande siffrorna har varit väldigt bra hela säsongen och enligt expected points hade en fjärdeplats varit rättvist för värdarna. Nu är det dags för retroaktiv utdelning i norra England och på hemmagräs mot ett sargat Bristol fortsätter segertåget. Ettan hamras ner!

Vi går ett steg ner i seriesystemet och ett möte mellan Blackpool och Luton. Gästerna har inte riktigt fått samma utdelning poängmässigt som föregående säsong trots fortsatt fin fotboll. “Hattmakarna” har dock visat sig svårslagna och har plockat poäng vid 14 av 18 möjliga tillfällen. Blackpool plockades ner på jorden i förlusten mot WBA (1-0) efter att ha vunnit två raka. “The Tangerines” har gjort det fullt godkänt, men kommer med all sannolikhet att tillhöra de nedre regionerna av tabellen vid säsongssummeringen. Kan bara gästerna neutralisera formstarke Yates så är mycket vunnet. Undertecknad tror inte Luton förlorar på Bloomfield Road och X2 målas dit.
Nykomlingen Rotherham har skramlat ihop en gedigen poängskörd i återkomsten, men verkligheten har börjat komma ikapp “The Millers” och endast en en pinne har hämtats av tolv möjliga på de senaste fyra matcherna. Här kommer dessutom ett Norwich som vaknat ur dvalan. Fyra poäng av sex möjliga är positivt efter ett par tuffa veckor för “Kanariefåglarna”. När Pukki haft det svårare med målskyttet så klev 19-åriga Ramsey fram med dubbla fullträffar i mötet med Stoke (3-1), och 0-0 mot toppkonkurrenten QPR var i underkant och tre poäng hade varit rättvist. Norwich är bättre på de flesta positionerna och ska gälla som klar favorit. Tvåan lämnas allena! Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Stoke har i det stora hela sett bättre ut sedan Alex Neil tog över huvudansvaret. Spetskvalité finns i truppen hos lirare som Clucas, Powell och Liam Delap som är son till Stoke-legenden Rory Delap. 1-0 segern var viktig och något som “The Potters” ska kunna bygga på när “Blånäsorna” från Birmingham kommer på besök. Gästerna spelar en kompakt och organiserad fotboll med fokus på defensiv stabilitet. Bristen på spets blir däremot ofta påtaglig och Eustaces gäng har inte sällan svårt att avgöra matcher. En jämn och tillknäppt historia att vänta således på Bet365 Stadium där krysset inte känns avlägset. 1X agerar lås i ett regnigt Stoke-on-Trent!18+ gäller för spel. Regler & villkor gäller för alla bonusar. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. Leeds stod för omgångens skräll sist det begav sig när de vitdressade slog Liverpool på Anfield. Matchen stod och vägde och såg ut att sluta 1-1 när Summerville lyckades snubbla sig igenom ett passivt Liverpool försvar och sätta 2-1. Viktigt för Marsch som fick lite andrum. Här höjs dock ett varningens finger, Leeds kommer bortsett insatsen mot Liverpool från en otroligt kall period och åtta raka matcher utan seger. Svårt då att köpa att “The Whites” ska stå streckade närmare 60 procent. Tre raka förluster är ett faktum hos Bournemouth, men de hade innan dess sex raka utan förlust och ska inte räknas bort på Elland Road. Alla tecken och jobba högersidan! Kupongens kvällsmatch inleder denna lördag. Brendan Rodgers mannar har verkligen höjt nivån efter den svaga inledningen. Kreatören Maddison har klivit fram och är inblandad i nästintill allt offensivt spel. Senaste matchen mot City slutade visserligen med en 1-0 förlust, men här stod “Rävarna” upp väldigt bra och det enda som skiljde lagen åt var en stund av De Bruynes elegans. E
verton kommer från två raka utan förlust, men senast fick Lampards grabbar svettas och ska vara glada att de kom undan med 0-0 mot Fulham. Gästerna ser bättre ut än på länge och är ett bättre lag än “The Toffees”. X2 plitas ner i Merseyside.Brighton fick rejäl islossning mot sin gamla coach när Chelsea sköljdes över med 4-1. Detta var De Zerbis första seger som ansvarig och här tror jag att han får jubla återigen. Wolverhampton har otroligt svårt med anfallsspelet och har endast mäktat med sex mål på 13 omgångar och som extra salt i såren så är Diego Costa avstängd efter att ha tappat huvudet och skallat Mee i 97:e minuten mot Brentford. “Fiskmåsarna” med Trossard i toppform kommer inte slå av på takten och här kommer “Vargarna” få det hett om öronen. Tvåan står fint som singel på Molineux!

Bodö/Glimt krossade sitt motstånd och både Kroatien och Schweiz lyckades få oavgjort mot storfavoriterna. 13 rätt gav nästan en halv miljon. Grattis till vinnarna!
13 rätt gav denna lördag 144139 kr och omgångens största skräll var att Sheffield United släppte in hela tre mål hemma mot Blackpool och kryssade. Burnley skåpade ut Swansea med hela 4-0 hemma.

En söndagsomgång av stryktipset då det har varit midsommar. Utdelningen för 13 rätt gav 152543 kr och omgångens stora skräll var att Tjeckien slog Tyskland i U21-EM.
Lördagens stryktips blev många jämna möten. Bland annar Chelsea vs Manchester United som slutade 1-1. United var faktist mer tongivande än favoriterna Chelsea.13 rätt denna omgång gav 146 802 kr och 48 system hittade hem. Bayern München krossade Mönchengladbach med hela 6-0 och Lewandowski gjorde ett hattrick. Barcelona kryssade trots hemmamatch mot Atlectico Madrid.

Landskamper, League One och League Two på kupongen och inte så lätt som det kanske såg ut på förhand. Wales lyckades kryssa borta mot Kroatien. Salford slog Stevenage rejält på bortaplan. Spanien krossade Norge på hemmaplan med hela 3-0.
Ny omgång på stryktipset och premier league var tillbaka på kupongen. Arsenal åkte på storstryk mot Liverpool på hemmaplan. Utdelningen för 13 rätt stannade på 43 650 kr.Brighton totalkrossade Wolves med hela 6-0 på hemmaplan. Brommapojkarna överraskade och vann mot Halmstad borta med 0-2. Utdelningen för 13 rätt blev 87930 kr.

Du kan rätta stryktipset på flera olika sajter på nätet. En del är bättre än andra på att hålla sina sidor uppdaterad. Hitta en som passar dig och som lägger ut resultatet direkt det är klart. Klicka här om du vill komma till MinAndels resultatsida för stryktipset.13 system med 13 rätt idag och ca 465 000 i utdelning. Öster och Leicester skrällde och vann sina matcher. Brommapojkarna krossade Hudiksvall med hela 5-0.

Kan man få 13 rätt på R system?
Att tippa R-system innebär således inte att man är garanterad 13-rätt om alla tecken är korrekta. Insatsen minskas dock rejält och man kan välja att spela system med 10,11 eller 12 räts garanti.
En omgång på stryktipset med landskamper. Utdelningen blev dock högre än vad landskamper brukar ge. Över 600 000 kr för 13 rätt. Sverige städade av Kosovo med 0-3 på bortaplan.Det blev en sån där lagom omgång utan några större skrällar. Men ändå 59270 kr i utdelning för 13 rätt. Stoke krossade överraskande Sunderland borta med hela 1-5. Preston lyckades hålla nollan borta mot Watford och fick med sig en poäng. Om du vill ha tips till stryktipset kan du ta del av våra spelexperters tankar inför varje omgång. Det är vårt sätt att ge er besökare något extra tillbaka för att ni backar oss i vått och torrt. Dagens resultat av stryktipset gav 27 993 kr för 13 rätt. Vi fick se Barcelona krossa Athletic Bilbao med 4-0 och efter en jämn match vann Chelsea mot Manchester City med 1-0. Målet kom i 55:e minuten av Hakim Ziyech. I Barca gjorde Lionel Messi de två avslutande målen.Utdelningen för 13 rätt blev idag 301 864 kr när lag från Europas olika ligor möttes. Vi fick två stora överraskningar när Nottingham vann mot Arsenal hemma med 1-0, samt att Aston Villa lyckades få oavgjort mot Liverpool borta.

Målfest på flera ställen denna lördag. Chelsea vann med hela 0-6 mot Southhampton, på bortaplan. Tottenham städade av Aston Villa, och Leeds gjorde processen kort med Watford. 13 rätt gav ca 143 000 kr.
Det blev en väldigt svår omgång med många jämna matcher. 13 rätt gav till slut 3,5 miljoner och 4 system hittade rätt i alla matcher. Stort grattis till vinnarna! Nedan kan du se hela omgångens resultat.