Posted on

T Rex Tap Tone Delay

Precis som föregångaren har Reptile 2 tap tempo-knapp – så att du kan styra delaytiden exakt medan du spelar – liksom det där varma, analoga ljudet de flesta av er där ute förmodligen eftersträvar. Grundinställningarna kräver bara fyra rattar: echo, level, repeat och time, för att ställa in antal repetitioner, tidsintervall, mix mellan ”torr” och ”blöt” signal och volym. Med Input gain ser du till att skära bort eventuell dist orsakad av för hög ingångssignal. Reptile 2 har också en utökad vibrato-funktion med rattar för speed, tone och width.

För att kunna visa innehållet behöver vi ditt godkännande. Om du inte fått möjlighet att godkänna kan det bero på ett tillfälligt fel hos oss eller att ett plugin till din webbläsare blockerar vår förfrågan.
Carlos Santana, Gary Moore, John Mayer, Steve Morse och några till. Där har ni listan på storheter som fallit för T-rex Engineerings delaypedal Replica. Återstår att se om de även kommer att falla för Replicas lillebror, nya delaypedalen Reptile 2 för gitarr och bas.V\u00e4nligen f\u00f6rs\u00f6k igen och om problemet kvarst\u00e5r och du vill ha ytterligare st\u00f6dformens, ring v\u00e4nligen kundtj\u00e4nsten p\u00e5 08-124 103 60.

Gear4musics utökade garanti erbjuder en utökad service och är utformad för att ge en högre nivå skydd än många ’gratis’-garantier som erbjuds av vissa butiker och tillverkare.
”Beräknad leverans till dig” är vår beräknade datum av när leverans kan förväntas till dig och baseras på vår leverantörs normala leverans tidsskalor. Om vi informeras om att det kommer att dröja betydligt längre än normalt, kommer vi att meddela dig detta och, annars kommer vi att skicka ett mejl eller SMS som informerar dig att din beställning har lämnat vårt lager.Denna tabell ger en översikt över dina lagstadgade konsumenters rättigheter, jämfört med vår standardåterföringspolicy och valfri utvidgad återbetalningsgaranti och garanti.

Den webbläsare som du använder för närvarande stöds inte längre, och som sådan kanske funktionerna på denna webbplats inte fungerar som förväntat. Vi rekommenderar att du uppdaterar till en webbläsare som för närvarande stöds (som Chrome, Edge eller Firefox) för att förbättra din säkerhet, hastighet och övergripande upplevelse.Vi kan hämta din retur för en mindre avgift, eller så kan du skicka tillbaka den till oss själv. Insamlingsavgiften finns i returinformationen på varje produkts sida på Gear4music.

Om du bestämmer att din beställning inte är lämplig av någon anledning du returnera den – bara meddela oss inom 30 dagar efter mottagandet. Behåll all originalförpackningen tills du är säker på att du vill behålla beställningen.
Vi kan inte acceptera returneringar av specialanpassade artiklar designade för att fungera tillsammans som ett unikt paket och vissa artiklar är endast berättigade till pengarna tillbaka garanti om de returneras till oss oanvända och förseglade i den ursprungliga förpackningen. För fullständig information om vår returpoliitik, se vår informationsguide för retturer och återbetalning .T-Rex Replay Box True Stereo Delay packar en enorm mängd funktioner i en kompakt och robust låda. L / R-ingångarna och -utgångarna ger verklig stereooperation, medan torrsignalen överförs via en analog krets för latens och färgfri ton. Kranen tempo fotpedal kan du exakt justera tempot i din delay till dina exakta specifikationer, vilket ger dig total kontroll över Replay Box även när du spelar. Replay Box körs med standard 9V DC-effekt och har det minsta möjliga fotavtrycket för en pedal med en så hög kvalitetsfunktion.I det osannolika fallet att någon artikel i denna beställning är felaktig, skadad eller trasig vid mottagandet, meddela oss inom 14 dagar så ordnar vi en gratis insamling. Äntligen har det kommit ett riktigt Tape Echo i smidigt format. Dessa handbyggda Eurorack moduler från Danmark har satt en ny standard för vad ett Delay innebär. Glöm alla gamla otympliga lådor i samma storlek som en mindre förstärkartopp, nu kan du sätta dit tape Echo bland dina andra Eurorack produkter Man har även här lyckats att få till en Tap tempo funktion, stoppat i ett chorus och toppat med saturation på repetitionerna. Tack för din registrering! Du kommer nu att ta emot våra utskick till mailadressen du angav. Du kan avbryta din kostnadsfria prenumeration när som helst om du inte önskar fler e-postmeddelanden.Thank you for signing up! You will now receive our mailings to the e-mail address you entered. You can cancel your free subscription anytime if you do not wish to receive any more e-mails.Takk for at du registerte deg! Du vil nå motta utsendelsene våre på e-postadressen du oppga. Du kan si opp gratisabonnementet ditt når som helst hvis du ikke vil motta flere e-poster.Musikaffären finns på Kungsparksvägen 61 i samma fastighet som Kungsbacka Optik, granne med Burger King och Hede Fashion Outlet. Använd gärna butikens gratis gästparkeringar direkt mot butikens skyltfönster. I butiken hittar du diverse stränginstrument, förstärkare, keyboards och digitalpianon, mikrofoner, notböcker, blås- och stråktillbehör. Personalen har lång erfarenhet från musikbranschen. Målet är att butiken skall ha marknadsledande produkter, riktigt bra jämförelsepriser och att du skall få inspiration och service i världsklass.

Delay med Tap-trempo och Flutter filter Denna delay pedal har som sin storebror -Replica tap tempo och ingångsvolym, men T-rex har även lag till ett ”Flutter-Filter” som på ett otroligt snyggt sätt återskapar det svajiga i de gamla klassiska Tape Echo maskinerna från 60-talet. The Reptile delay pedal was a milestone in T-Rex history, where we managed to squeeze all…
Analogt Tape echo i Eurorackformat med utbytbar kassett. Äntligen har det kommit ett riktigt Tape Echo i smidigt format. Dessa handbyggda Eurorack moduler från Danmark har satt en ny standard för vad ett Delay innebär. Glöm alla gamla otympliga lådor i samma storlek som en mindre förstärkartopp, nu kan du sätta dit tape Echo bland dina andra Eurorack produkter Man…The Reptile delay pedal was a milestone in T-Rex history, where we managed to squeeze all the great sound and most of the features of our revered Replica delay into a pedal that any guitarist could afford. Now, we’re pleased to bring you Reptile 2 – the next step in the evolution of this sonic savage for guitar and bass.

OCD Fulltone ska låta plexi enligt fulltone själva. Har en själv. Låter skitbra men om det låter Plexi ….hm…. nja den låter exklusiv vilket jag inte tycker om deras andra produkter jag har haft. Har en marshall 2204 Jmp , den kan låta som plexi men en pedal???. Bd2 som nån nämnde här ovan är en kanon pedal har modat den och den är grym men inte plexi.Ja du, Harmony centrals recensioner får man ta och läsa mellan raderna. Jag läser de som get sämst betyg för att få reda på vad som är dåligt. värst är det med dyra boutique pedaler där det bara står 10 i betyg. Ingen som erkänner ett dåligt köp.

Efter mina tester hemma med min Peavey Classic 50 och mina pedaler tycker jag utan tvekan att det lät bättre om dom när Choruset, tremolot samt delayen var i effektloopen än alla framför och då tycker jag det är värt de extra kablarna 🙂