Posted on

Thai Restaurang Västerås

I Västerås finns ett flertal restauranger och kaféer med på listan över vad White Guide anser vara Sveriges bästa restauranger och kaféer. Är du på jakt efter det där lilla extra – ta en titt här!White Guide är Nordens ledande guidesystem för restauranger och kaféer. Varje år testas och bedöms runt 800 restauranger, varav 600 får en plats i guiden. Sedan 2013 publiceras också White Guide Café där Sveriges 250 – 300 bästa kaféer presenteras och bedöms utifrån sitt kaffe- och bakverksutbud. White Guide testar anonymt och betalar utan undantag sina restaurangnotor.

Vad är Västerås mest känd för?
Den moderna kulturmiljön i Västerås består framför allt av en mycket stor mängd hus byggda efter andra världskriget. Centrum innehåller en rad byggnader från 1950- och 1960-talet, vilka bildar en unik helhet. Staden har även ett stort antal bostadsområden från 1960- och 1970-talet som håller en hög kvalitet.
Vi strävar efter att alltid visa aktuell och uppdaterad information över hela RestarangMenyn.se. Enskilda restauranger kan emellertid ibland justera sådant som kontaktinformation, menyer och priser snabbare än vi hinner lägga in ändringarna. Därför behöver vi reservera oss för eventuella felskrivningar.Buffé – Vår omtalade buffé är en uppvisning i kokkonst och asiatisk matkultur som dukas upp varje dag. Rätterna är lagade efter omsorgsfullt utvalda och provsmakade recept, och här ryms allt från kyckling i chilibönsås till vegetariska vårrullar och räkchips. Och mycket, mycket mera. Vårt signum är vår stora variation och vi erbjuder många rätter som smakar underbart tillsammans och som passar alla, stora som små. Våra rätter inspireras från Sydostasien och större delen av buffén byts ut varje dag, därför har vi inte möjlighet att publicera en meny eftersom den är rörlig. Den medeltida promenaden är en vandring i den miljö som i trehundra år var ett kloster. Guiden visar var klostrets trädgård, kyrka, begravningsplats och kök låg.

Den moderna kulturmiljön i Västerås består framför allt av en mycket stor mängd hus byggda efter andra världskriget. Centrum innehåller en rad byggnader från 1950- och 1960-talet, vilka bildar en unik helhet. Staden har även ett stort antal bostadsområden från 1960- och 1970-talet som håller en hög kvalitet. Detta är en modern kulturmiljö, värd att hanteras med respekt och försiktighet utifrån sina egna värden. En rad byggnader och miljöer är ”k-märkta” och utpekade som särskilt intressanta. Dessa måste hanteras med extra försiktighet.Badelundaåsen öster om staden sträcker sig från Nyköping i söder till Siljanstrakten i norr. Längs åsen gick en av järnålderns viktigaste handelsvägar. När vikingatidens människor färdades från jordbruksbygderna vid Mälaren till skogstrakterna i norr följde man vägen på Badelundaåsens krön. Vid Badelunda möttes landvägar och vattenleder och platsen vid Anundshög blev en viktig knutpunkt. Badelundaåsen och Anundshögsområdet ligger cirka fem kilometer öster om Västerås och är ett av Sveriges största fornlämningsområden. Längs åsen finns många olika typer av gravar och boplatser från järnålder och vikingatid. I de betade hagarna finns också mycket att upptäcka för den som är botaniskt intresserad.

Vem äger Yum Yum?
Brands Inc., en börsnoterad restaurangkoncern. Bortsett från KFC äger Yum! varumärken som Pizza Hut och Taco Bell.
Industrikvarteren i centrala Västerås finns ännu kvar och en promenad genom dem berättar om 1900-talets omvälvande samhällsförändringar, om industriarbetets betydelse för det moderna Västerås framväxt. Du får också veta vad som egentligen tillverkades på de stora företagen Asea och Svenska Metallverken.Nästa vandring går i Gustav Vasas dramatiska fotspår genom 1500-talets Västerås med stridande danskar och firande dalkarlar, slottsbelägring och kontroversiella riksdagar.

Vad har Yum Yum för mat?
VÄLKOMMEN TILL YUMYUM YumYum startade som en enkel snabbmatsrestaurang, Thai fastfood, i en liten lokal i Västerås City 2007. Sedan dess har både restaurangen och konceptet utvecklats till en fine dining restaurang med hög standard och bra rykte.
Stadshustornet stoltserar med ett av världens förnämsta klockspel som består av 47 klockor. Tillsammans väger spelet 11 420 kilo, den största klockan 2 356 kilo och den minsta 11 kilo. Samtliga klockor har namn efter poem skrivna av den västeråsfödde poeten Bo Setterlind. Klockorna spelas dels för hand och dels via klockautomatik.Domkyrkan började byggas på 1200-talet och staden har alltid varit centrum för det andliga livet, för utbildning och köpenskap i Västmanland. Här finns intressanta byggnader från medeltid till våra dagar. Västerås är också en av Sveriges mest fornlämningsrika kommuner. Det viktigaste fornlämningsområdet är Badelundaåsen med Anundshög – landets största gravhög.Landskapet kring Västerås är i den södra delen en öppen jordbruksbygd och i den norra delen en mer växlande landsbygd. Det landskap vi ser idag är resultatet av verksamheter som pågått i flera tusen år. Det öppna landskapet kring Mälaren tar sin början i järnåldersbondens idoga arbete. Det äldsta ser vi i form av alla fornlämningar som finns i odlingslandskapet. Det är viktigt för förståelsen av vår historia och för den biologiska mångfalden att vi behåller detta varierade landskap och inte låter det växa igen.

Vad är typiskt för Västerås?
Den moderna kulturmiljön i Västerås består framför allt av en mycket stor mängd hus byggda efter andra världskriget. Centrum innehåller en rad byggnader från 1950- och 1960-talet, vilka bildar en unik helhet. Staden har även ett stort antal bostadsområden från 1960- och 1970-talet som håller en hög kvalitet.
Vid utgrävningarna upptäcktes resterna av ett dominikanerkloster och en svartbrödrakyrka från mitten av 1200-talet. Dessa byggnader hade förfallit efter Gustav Vasas reformationsriksdag 1527. Stora delar hade också fått tjäna som byggnadsmaterial vid restaureringen av Västerås slott. De arkeologer som undersökte platsen gjorde ett stort antal fynd, bland annat 2 000 skelett. Samtidigt frilades grundmurarna som senare restaurerats och till större delen markerats i stadshusets golv och på kringliggande öppna ytor. Under åren 1954-1958 flyttade stora delar av den kommunala administrationen in i det nybyggda Stadshuset. Samtidigt fortsatte byggandet och i början av 1958 stod den 65 meter höga tornbyggnaden färdig. Även den andra etappen av bygget stod klar 1958, då den så kallade borggården fyrkant fullbordats. Nästa etapp, fullmäktigeflygeln mot Fiskartorget, togs i bruk lagom till dåvarande stadsfullmäktiges 100-årsjubileum 1963. 1971 byggdes Stadshuset ihop med Tekniska Verkens (senare Mälarenergi) hus. Senaste tillbyggnaden var det så kallade datahuset (K-byggnaden) som stod klar 1988.Västerås är en av Sveriges äldsta städer men också en av de mest moderna, med en tusenårig, spännande och riksintressant historia. På webbplatsen Västerås historia kan du läsa, skriva ut och gå tre promenader från olika historiska perioder: Medeltid, 1500-tal och 1900-talets industrialisering. De tre historiska promenaderna ger många platser i Västerås nytt liv.

Vad ska man inte missa i Västerås?
SevärdheterAnundshög. Anundshög är Sveriges största forntida gravhög, troligen från 500-700… … Botaniska trädgården. … Djäkneberget. … Engsö slott. … Frösåkers Brygga – Västerås historiska skeppsmuseum. … Hornsåsens gravfält. … Karlsgatan 2 – Ett hus, två muséer. … Kokpunkten – Sveriges första actionbad.
Första etappen på Västerås stadshus stod klar 1954, då byggnadsarbetena hade pågått i lite mer än ett år. Planeringen dessförinnan hade dock tagit lång tid. Den började med en idétävling under 1930-talet om hur det nya stadshuset skulle kunna se ut, och i slutet av 1940-talet var det den dåvarande stadsarkitekten Sven Ahlbom som la fram de första skisserna. I augusti 1949 fattade dåvarande stadsfullmäktige det formella beslutet att huset skulle byggas. Några år senare, i januari 1953, började utgrävningarna längs Munkgatan.För vissa är en sevärdhet något gammalt och för andra kan det vara actionbadet Kokpunkten i det gamla ångkraftverket. Du bestämmer vad du vill se och här nedan ger vi förslag på intressanta platser som alla är väl värda ett besök.

Tänk så många olika sevärdheter det finns i en stad. Samma sak gäller så klart i Västerås. Man skulle kunna säga att det finns lika många sevärdheter som det finns människor – för det är ju vi själva som bestämmer vad vi tycker är värt att besöka och lägga vår tid på.Självklart finns det några sevärdheter i Västerås som vi är extra stolta över. Frågar vi västeråsarna vad en turist måste se kommer Vallby Friluftsmuseum och Västerås domkyrka högt upp på listan. Även Anundshög, Kyrkbacken och våra slott, tillsammans med de vackra platserna Djäkneberget och naturreservatet på Björnö.

Det här är den version av vår webbplats som är riktad till personer som talar Svenska i Sverige. Om du är bosatt i ett annat land eller en annan region väljer du den lämpliga versionen av Tripadvisor för ditt land eller din region i rullgardinsmenyn.
Vi på TheFork guidar dig i jakten på ditt nästa restaurangbesök och låter dig enkelt boka ett bord 24 timmar om dygnet. Hos oss hittar du också exklusiva erbjudanden, specialmenyer och restauranger som erbjuder upp till 50% på matnotan.TheForks framgång bygger lika mycket på vårt community av matgäster som våra restaurangpartners. Vi vill alltid höra din feedback så att vi kan hjälpa dig att hitta rätt restaurang för varje tillfälle och ge dig bästa möjliga service. Våra matgäster har mycket att säga – på vår sajt finns fler än 11 miljoner omdömen från matgäster och ju fler desto bättre!

Planerar du en romantisk dejt, en utekväll med vänner eller har du cravings för nya smaker? I vår app och på vår hemsida kan du upptäcka och boka bord på mer än 60 000 restauranger över hela världen.TheFork är ledande inom onlinebokningar av restauranger i Europa och Australien. TheFork grundades 2007 av Bertrand Jelensperger och revolutionerade restaurangmarknaden genom att erbjuda ett nytt sätt att främja relationer mellan restauranger och matgäster och genom att tillhandahålla den första bokningsplattformen online för professionella restauranger.

Har YumYum sushi?
Finns endast på YumYum Skiftinge, Eskilstuna. Finns endast på YumYum Skiftinge, Eskilstuna. 10 bitar tofu med grönsaker, wasabi och soja. 10 makirullar fyllda med kyckling, gurka och teriyakisås.
Det kan du tyvärr inte få! Våra kycklingmåltider är beredda enligt ett hemligt recept utvecklat av grundaren överste Sanders. Vi kan inte publicera receptet, men du kommer naturligtvis få möjlighet att smaka det på våra restauranger.KFC är en del av Yum! Brands Inc., en börsnoterad restaurangkoncern. Bortsett från KFC äger Yum! varumärken som Pizza Hut och Taco Bell. Yum! är med ca 40 000 restauranger i över 130 länder världens ledande restaurangföretag. Klicka här för att komma till webbsidan för Yum!.

Eftersom vi inte har lanserat vår första restaurang än har vi ännu inte bestämt vilka leverantörer vi kommer arbeta med. Men vi kan lova att alla våra leverantörer kommer att leva upp till eller överträffa svensk och europeisk lagstiftning.
Hemligheten med KFC oefterhärmliga smak är och förblir en hemlighet. Mycket kan sägas: Vårt speciella recept innehåller 11 örter och kryddor och utvecklades för över 60 år sedan. Det hemliga receptet och den exakta sammansättningen av dess ingredienser är kända av endast två personer och förvaras i ett kassavalv i USA. Överdrivet? Kanske. Värt det? Absolut.1930 startades första restaurangen. Man kan säga att Colonel Sanders var en av pionjärerna som var med och ”uppfann” konceptet fast-food. Den första restaurangen öppnades i Kentucky, USA, av kocken Harland Sanders, som senare blev hedersutnämnd till Colonel (överste) av Kentuckys guvernör på grund av sitt bidrag till Kentuckys matlagningskultur.

Nej, KFC använder endast hela kycklingbitar – helt benfria bröstfiléer, hela drumsticks, hela vingar, hela lår – i alla produkter. Dessa hela partier handpaneras och kryddas i restaurangen. KFC utför regelbundna kontroller för att kvalitetssäkra råvaror, produkter och processer.
Vi kommer undersöka möjligheten att lansera vegetariska produkter i Sverige. Om vegetariska produkter efterfrågas av våra kunder ska vi självklart försöka ordna det.Det stämmer. Den öppnade 1981 och låg på Sveavägen 76. Restaurangen stängdes ner eftersom de dåvarande ägarna inte levde upp till KFCs högt ställda krav. Det var också en annan tid med andra förutsättningar, och kycklingkonsumtionen i Sverige har mer än dubblerats sedan dess. Vi som nu lanserar KFC i Sverige under 2014 heter Nordic Service Partners Holding AB (noterade på NASDAQ, SmallCap) och har en långvarig tradition av att driva restaurangverksamhet i stor skala. Vi kommer att bli föremål för återkommande kontroller för att säkerställa att vi uppfyller såväl KFCs som svenska myndigheters och EUs kvalitetskrav. Den här gången är KFC här för att stanna!

Vi arbetar ständigt med att förbättra matkvaliteten utan att kompromissa med KFCs berömda smak. Sedan 2007 är alla KFC-produkter helt fria från transfetter. KFC erbjuder också gott om alternativ med grillad kyckling, såsom sallader, burgers och wraps.Vi använder endast kycklingkött från naturligt uppfödda kycklingar. Vår kyckling serveras alltid som klubba, vinge eller filé. Vi använder aldrig malda eller pressade former av kött i våra recept. Detta kommer du själv kunna kontrollera genom att inspektera den färdiga kycklingprodukten. Du kommer att se en riktig köttstruktur. I huvudsak alla våra kycklingrätter kommer att tillagas i restaurangen, vilket innebär att kycklingen marineras, paneras och friteras eller grillas på plats i restaurangen.

Vad ska man undvika att äta i Thailand?
Undvik mat tillverkade med råvaror som ej blivit ordentligt tillagade, t. ex. råa ägg och färska grönsaker. Bakterier samlas på föremål som används av flera olika personer, t.
När KFC lanseras i Sverige kommer det finnas fullständiga näringstabeller tillgängliga med komplett information om allergener. Tillsvidare kan ni hitta informationen på KFC:s brittiska hemsida. Observera att det kommer finnas vissa skillnader mellan den brittiska menyn och den som kommer att introduceras i Sverige.Vi har processer för att spåra vår kyckling från gård till restaurang som en del av vårt kvalitetssystem. All vår kyckling kommer tilldelas en unik leverantörkod och batchnummer. Detta gör att vi kommer att kunna hålla reda på var kycklingen är ifrån. Allt för att säkerställa högsta matsäkerhet och kvalitet.I Västerås går det lättast att hitta en bra thairestaurang som serverar ljuvlig thaimat genom att kolla med någon restaurang nedan eller kolla vidare på nätet:Du som vill lära dig att bli en sushimästare på hemmaplan kan även boka in Kasais uppskattade Sushi Sessions. Under en timme bjuder restaurangens skickliga sushikockar in till ett äventyr i sushins underbara värld. Lär dig tillaga denna japanska traditionella favoriträtt på bästa sätt och avnjut sedan dina skapelser. Garanterat superkul och lärorikt.Blue Light Yokohama ligger på Södermalm och erbjuder japansk mat för själen utifrån säsong. De kallar sig ”Lilla Japan” och serverar maten på traditionellt izakaya-vis med många små rätter som serveras så fort de är klara. På menyn finns många guldkorn och bland gästernas favoriter finns bland annat sushi med pilgrimsmussla och Spider tempura med krabba.

Svenskarna – och stockholmarna – har med andra ord verkligen omfamnat denna traditionella japanska rätt, gjord av kokt rundkornigt ris som smaksätts med en vinägerblandning och sedan kombineras med andra ingredienser, exempelvis fisk, skaldjur och grönsaker. Och det är inte så konstigt – den smakar bra, är vacker att se på och är nyttig.
På en av Vasastans mysigaste gator för dig som vill äta ute, Rörstrandsgatan, hittar du denna pärla som erbjuder både sushi och andra typer av japansk mat. Sedan den öppnade 2013 har restaurangen fått många stamgäster och de återvänder för favoriter som Chirashizushi, Kumiawase och de friterade räkorna med sweet chili. Dessutom serverar de supergod sashimi och grillspett. Raw har även öppnat ytterligare ett ställe på Skånegatan på Södermalm, Raw Sushi & Bowl, där fokus ligger på sushi, ramen och poke bowls.Restaurangen har en enkel framtoning, men det vägs verkligen upp av både uppläggning och smak, som gör detta till en av topprestaurangerna när du vill äta Stockholms bästa sushi. En stor fördel är också deras glutenfria, vegetariska och veganska alternativ.

Det här populära sushistället, där du kan äta både lunch och middag, ligger centralt i stan i slutet av Drottninggatan. De serverar fantastisk sushi, och både misosoppa och grönt te ingår i måltiden. Restaurangen får också ett extra plus för sin trevliga personal. Du hittar även Hattori Sushi Devil i restauranghallen K25 på Kungsgatan.
Denna lilla restaurang med Michelin-stjärna är definitivt värd ett besök om du är sugen på en trevlig kväll med sushi i hög kvalitet av det mer tjusiga slaget. De har höjt ribban för sushi i Stockholm och använder mycket lokal fisk som exempelvis svensk tonfisk och makrill. Förutom den utmärkta maten, erbjuder restaurangen även sake på menyn. Boka i förväg eftersom detta eftertraktade lilla ställe har begränsade platser. Ett tips är att sitta i bardelen så att du kan titta på när de vackra rätterna tillreds.Inte långt från Raw, i hörnet Torsgatan St Eriksgatan, kommer du med stor sannolikhet stöta på en kö av människor som väntar på mat från en annan vinnare när det gäller Stockholms bästa utbud av sushi. Med vacker uppläggning och fantastiska smaker är sushin på ESA Sushi värd en guldstjärna. Maten är också väldigt prisvärd, exempelvis för tio bitar av deras signaturrulle. Lokalen är enkel och ganska liten, så ett tips är därför att beställa takeaway när du vill njuta av deras mat. Restaurangens toppings håller hög klass och här finns bland annat chilimajonäs, picklad lök och tångsallad.

Ytterligare ett sushiställe i Stockholms södra delar som är väl värt ett besök är Susherian. Rätterna är Nikkei-inspirerade, vilket innebär att de är baserade på peruanska ingredienser och skapade med japanska tekniker. På Susherian serveras du kockens val, något som alltid är en spännande upplevelse. Här finns även mycket goda veganska alternativ.
Soyokaze är ett familjeföretag i de norra delarna av Vasastan och en av de absolut bästa restaurangerna för sushi i Stockholm. De serverar sin sushi omakase med rätter som håller hög kvalitet och är elegant upplagda. Omakase betyder ”det är upp till dig” på japanska, i teorin betyder det att du lämnar det till kocken att välja ingredienser, rätter och uppläggning.Restaurangen har bara 12 platser och den färdigkomponerade menyn är av det dyrare slaget. Och detta ställe är verkligen värt att lägga pengar på om du är ute efter lyxsushi och att få en kväll utöver det vanliga, men du kan annars välja det mer prisvänliga Soyokafe Vasastan (Soyokase ligger i Soyokafes källare). De har sex platser tillgängliga i sushibaren (och fler platster i matsalen) där de serverar en omakase-smakmeny till ett mer rimligt pris med valfri dryck.Älskar du sushi och är på jakt efter Stockholms bästa sushirestauranger? Då kommer du inte att bli besviken. Staden är full av utmärkta excellent sushiställen för alla smaker och plånböcker, så oavsett om du är sugen på japansk lyxsushi eller den mer vardagliga kvarterskrogvarianten så är det här listan du behöver.

Var ska man äta i Västerås?
Västerås bästa restauranger enligt White GuideChamberlin grill. Chamberlin Grill where Seafood – Meats – Greens. … Essence. Essence är en liten restaurang med stora ambitioner. … FRANK. Frank är en centralt belägen bistro med eftertraktade sittplatser. … Kajplats 9. … Nya Hattfabriken. … Pråmen. … Saluhallen Slakteriet.
Där har du vår guide till Stockholms bästa sushi. Vi hoppas att du hittar en eller flera restauranger som faller dig i smaken, oavsett om du är för trött på för att laga mat en onsdagskväll, på dejt med din partner eller firar med dina vänner. Stockholm har ett fantastiskt utbud av restauranger där du kan njuta av japanska kulinariska läckerheter, så det är bara att börja prova sig fram tills du hittar din favorit.

Vad sägs om sushi i världsklass i en exklusiv miljö där stämningen alltid är på topp? Om det låter som något för dig ska du boka bord på Kasai, en japansk fusion-restaurang och cocktailbar på Östermalm med storstadspulsen runt hörnet. Här välkomnas du in i en fantastisk värld där ingen dag är den andra lik och vad som helst kan hända. Du som gäst står alltid i centrum och det är ett perfekt ställe för både lunch, brunch, middag, after work och fest.Så hur hittar du Stockholms bästa sushi? Alla Stockholms stadsdelar är fulla av sushiställen. Vissa av dem är restauranger i världsklass med Michelin-stjärnor medan andra är mer trevliga kvarterskrogar. För att hjälpa dig att hitta rätt sushirestaurang i Stockholm har vi tagit fram några av guldkornen. Välkommen på en japansk kulinarisk matresa!

Är du på jakt efter god sushi eller japansk mat i Vasastan? Då ska du besöka Vanadis Sushi. Här serveras det bästa från det japanska köket och fokus ligger, som namnet avslöjar, på sushi. Du kan beställa alltifrån en liten sjubitars till en stor familjesushi med hela 30 bitar och dessutom frossa i ett stort utbud av fräscha makirullar. Lax, räkor, tonfisk, maki, krabbsticksröra, pilgrimsmussla, avokado – på menyn finns alla dina favoriter.
Att äta sushi på Kasai är en lyxig matupplevelse där alla rätter tillagas av kvalitativa råvaror. På menyn finns förutom sushi även sashimi, maki, nigiri och gunkan. Med andra ord allt en sushi-älskare kan önska sig. Vill du komplettera sushin med något annat gott från det japanska köket finns bland annat izakaya, robata (grillrätter) och omakase (kockens favoriter). På dryckesmenyn finns vin, öl, alkoholfritt och självklart saké. Se fram emot en helkväll med den japanska kokkonstens greatest hits.Om någon i sällskapet mot förmodan inte är sugen på sushi erbjuder Vanadis Sushi även flera andra goda rätter som bland annat yakitori, sashimi, poke bowl, dumplings och bibimbap. På dryckesmenyn finns både vin, saké och japansk whiskey. Slå dig ner och njut av mat och dryck i en avslappnad och ombonad miljö med petrolblå sammetssoffor, pinnstolar i mörkt trä och stämningsfulla lyktor som hänger i taket. Vill du hellre njuta av din japanska mat hemma kan du istället ta takeaway eller hemkörning med tjänster som Foodora, Uber Eats och Wolt.

För oss på YumYum är kundernas upplevelse och trivsel det allra viktigaste då det är tack vare våra kunder som restaurangen står, det är dem som ÄR omsättningen som driver YumYum framåt. Därav är det extra viktigt att vi alltid visar dem varför dem ska välja YumYum över någon annan restaurang.
Fantastisk mat till bra priser och personalen är supervänlig! Ny och uppdaterad meny med Te urval av bubbelte! Mycket fräscht och välsmakande du kommer inte bli besviken. Jag provade Green Tea med smak av passionsfrukt och den var så fin och fräsch, samt hade den smaksatt popping boba och färsk frukt i, jag rekommenderar den verkligen.Det kan vara bra att fylla på med extra mycket vatten och eventuellt vätskeersättning då turistdiarré kan leda till en ökad vätskebrist.

Här har vi samlat all information du behöver veta om Thailand. Informationen innefattar bl.a. visumkrav, vaccinationer, passregler och allmänt riskläge.Sjukdomstillståndet pågår vanligtvis i sig i tre till fyra dagar. Under dessa dagar kan du lida av diarré, magont, illamående, feber och kräkningar. Vanligtvis går besvären över av sig själv men var uppmärksam på om din eller någon närståendes hälsotillstånd försämras. Lägg fokus på att undvika turistmage istället för att förebygga. Beroende på vilket land du besöker så finns det olika sätt som smittan sprider sig på. Det vanligaste är via mat och dryck men tänk även på att skydda dig på följande sätt: Sjukdomstillståndet pågår vanligtvis i sig i tre till fyra dagar. Under dessa dagar kan du lida av diarré, magont, illamående, feber och kräkningar. Vanligtvis går besvären över av sig själv men var uppmärksam på om din eller någon närståendes hälsotillstånd försämras.Lägg fokus på att undvika turistmage istället för att förebygga. Beroende på vilket land du besöker så finns det olika sätt som smittan sprider sig på. Det vanligaste är via mat och dryck men tänk även på att skydda dig på följande sätt: