Posted on

The American Can Trailer

Få Kingsize Magazine nyhetsbrev samt inbjudningar till våra releasefester, events m.m. Du kan självklart välja att lämna registret precis när du vill. Läs mer om vår hantering av dina personuppgifter i vår integritetspolicy. I övriga roller syns Shameik Moore som Raekwon, Siddiq Saunderson som Ghostface Killah, Julian Elijah Martinez som Mitchell “Divine” Diggs, Dave East som Method, Johnell Xavier Young som GZA och TJ Atoms som Ol’ Dirty Bastard. Den sistnämnda berättade nyligen vad vi kan förvänta oss av den tredje säsongen i en intervju med PopSugar. Redan hösten 2021 bekräftade kanalen Hulu att serien “Wu-Tang: An American Saga” förnyas för en tredje och sista säsong. Serien fick premiär i september 2019 och utspelar sig i New York på 1990-talet – där vi får följa den legendariska gruppens formande och motgångar på vägen till framgång. Den har skapats av manusförfattaren Alex Tse och gruppmedlemmen RZA, som spelas av “Moonlight”-skådisen Ashton Sanders.

“For the story, you’re going to see what unfolds when the different members get signed to different labels. And we’ll see what happens when they really start doing the Wu-Tang thing for real. We’re probably going to see tours and shows. A lot of performances and drama, for sure, because RZA was making all the decisions. Everybody didn’t agree with RZA’s decisions. I don’t know if everybody [was unhappy], but I know some people were probably not as happy with RZA making decisions on their behalf, so we’re going to see a lot of this and a lot of that.”
Säsong 3 av “Wu-Tang An American Saga” får premiär i USA på Hulu den 15 februari 2023. I januari släpptes den första trailern för den kommande säsongen släppts, se nedan!

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.

Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy with our cookies policyMoving from the public area at Gamescom to the more hush-hush behind-closed-doors portion, Rebeca talks a bit about some more games she’s been playing.

Ny forskning visar att det finns chockerande nio American Pie-filmer, vilket är betydligt fler än man länge trott. Dessutom sägs en tionde nu vara på gång. Här är alla American Pie-filmer rangordnade – från sämst till bäst.
Ja, Naked Mile ligger bara en position under Wedding, men den är betydligt sämre. Den är dock bäst av de sämre American Pie-filmerna, vilket verkligen borde tryckas på en eventuell nyrelease. Handlingen? En Stiflerkusin som dödat sin farmor åker till college för att delta i ett mytomspunnet nakenlopp.Ett tydligare kvinnligt perspektiv hade kunnat kännas uppiggande för franchisen, men då kanske inte regissören och de båda manusförfattarna skulle ha varit män. Detta får Girls’ Rules att kännas som en riktigt medioker komedi där American Pie-etiketten klistrats på dagen innan release.

Den senaste installationen i serien har skalat av nästan allt som har med ursprungsfilmerna att göra. Inte ens Eugene Levy är med, och han är med i exakt alla andra åtta. Den innehåller heller inget naket, vilket såklart inte är nödvändigt för en ungdomskomedi, men det är helt unikt för American Pie.
Den tredje av spinoff-filmerna har precis som de andra en kusin till Stifler i fokus – den här gången spelad av John White som vi även ser i Naked Mile, något högre upp på listan. Ingen av filmerna utanför originalserien är speciellt bra och det ska sägas att det är väldigt jämnt mellan dem. Book of Love är alltså inte mycket bättre än Beta House, bara för att den ligger ett snäpp upp på listan. Men en grej kan ingen ta ifrån Beta House, och det är att den är 2000-talets minst originella collegekomedi.

Wedding cementerar dock Stifler som gängets välbehövliga, barnsliga ankare, eftersom han tack och lov inte förändrats det minsta från när vi såg honom sist. Jim är karaktären som tror att man måste bli tråkig för att man växer upp och Stifler är den som vägrar att lämna puberteten. Någonstans på mitten möts de och det är det som gör filmerna i originalserien så tilltalande.Gänget är hemma från college över sommaren och bestämmer sig för att arrangera en riktig brakfest i ett stort hus vid Lake Michigan. Mer komplicerad än så behöver inte handlingen till en American Pie-film vara. Det är väldigt kul att se hur oerhört taffligt vännerna hanterar att bo hemifrån och temat att det finns många olika sätt att växa upp är någonting som bibehålls genom hela huvudserien. Det unika med Book of Love är att det är den enda film på listan man också blir lite ledsen för att den inte fungerar. Man hoppades, av någon idiotisk anledning på lite mer. Men så kommer man ihåg att det i filmen finns en man med smeknamnet ”Lube” och då blir man bara arg igen. Det som gör Reunion till en av 2010-taleta mest underskattade komedier är filmens stråk av melankoli. Det finns en otroligt stark nostalgi mellan high school-vännerna när de återförenas efter så många år och Reunion lyckas balansera den extremt väl mot komedin. Det är lätt hänt att det blir som med This is 40 – en film som fastnar lite för mycket i deppandet över åldrande och allt känslomässigt gegg och humorn placeras på sidlinjerna.Jim och Michelle ska gifta sig och återförenar flera av rollfigurerna från de två första filmerna. Här saknas dock Exempelvis Chris Klein, Mena Suvari och flera andra vilket gör att filmen inte känns helt fulltalig.

Att lyfta den mest frekvent återkommande karaktären – Jims pappa – till strålkastarljuset känns som en bra idé på pappret. Säkert hade det kunnat fungera. Och ursprungsberättelsen om den mytomspunna och ganska äckliga ”kärleksboken” har någonting. Men man blir liksom lite irriterad när man ser den här komedin. Den känns som en trist cover på den första filmen.
Av alla sexkomedier från den här eran var det här den mest framstående. Utan American Pie, ingen Superbad. Självklart har en del aspekter åldrats illa, som exempelvis sättet den berömda smygfilmningen porträtteras. Grejen är att detta är en komedi av sin tid, på både gott och ont. Det positiva med filmen är att kemin mellan alla skådespelare är på topp redan från start. Kärleksrelationerna, vänskaperna, och kanske allra mest bandet mellan Jim och hans pappa – här och för (nästan) hela serien porträtterad av otrolige Eugene Levy.

Ett något kontroversiellt beslut, kan tyckas. Att den fjärde delen i originalserien ligger i topp. Att den skulle vara bättre än den ursprungliga klassikern vi minns från skoltiden. Och ja, Reunion har helt klart den första filmen att tacka för väldigt mycket. Den skördar vad American Pie sådde (i den där äckliga pajen) för så många år sedan.
Den tredje filmen Wedding kändes länge som ett avslutande kapitel för serien, men två år senare dök dessvärre den här upp. Vi följer istället för originalgänget Stiflers mycket irriterande kusin, spelad av den påfrestande skådespelaren Tad Hilgenbrink – en av stjärnorna i de genuint fruktansvärda Epic Movie och Disaster Movie. Hilgenbrink har enligt IMDb inte medverkat i en film sedan 2010.

Detta kapitel i American Pie-sagan släpptes 2006 och är extremt typiskt i ton för hur massproducerade tonårskomedier såg ut under den perioden. Humorn jobbar snarare nästan bara med aggressiva chocker, vilket gör att man när filmen är slut känner sig helt matt och trött i huvudet.
Vagnen för dig som gillar att Glampa men inte att tanka. Eller du kanske har en trevlig tomt men inget bygglov? Då passar det bra med en ”stuga” på hjul.TRAILER Nu finns ett premiärdatum och en första teaser för Peter Stormares dokumentärserie ”The American runestone”. Om en omdebatterad runsten som Viaplay menar kan ”välta hela den amerikanska historiebeskrivningen”.Ser allt inom film men uppskattar nog mest sci-fi och skräck. När det kommer till musik så lyssnar jag helst på hårdrock och då Power Metal. TV-serier är också nått jag ser väldigt mycket av och jag kollar nog på det mesta, har dock ingen stor förkärlek för läkarserier och realitysåpor. Några av mina absoluta favoritfilmer är “Nyckeln Till Frihet“, “Stand By Me“, “Den Gröna Milen“, “Star Wars Ep 4” och “Sagan om Ringen“-trilogin.När utomjordingar kidnappar jordens superhjältar måste deras barn gå ihop och lära sig att arbeta tillsammans om de ska lyckas rädda sina föräldrar och världen.

Den första trailern för Robert Rodriguez film “We Can Be Heroes” visar upp sin fullpackade rollista i vad som är ett superhjälteäventyr som kommer till Netflix på nyårsdagen.YaYa Gosselin, Pedro Pascal, Priyanka Chopra Jonas, Christian Slater, Boyd Holbrook, Christopher McDonald, Sung Kang och Adriana Barraza medverkar alla i filmen.Filmparadiset, vilka är vi? Vi är ett gäng vänner som har ett stort intresse av film och allt runt omkring. Vi är också intresserad av elektronik både inom Hemmabio och HiFi och kommer sannerligen att informera er om allt detta!Allt detta leder till att vi här följer en minutiös dokumentärserie som går igenom händelserna minut för minut och visar en helhet vi inte tidigare sett. Rekommenderar denna serie å det varmaste!

Dschochar Zarnajew wird in die Enge getrieben. Während Ermittler*innen sich den noch offenen Fragen und Vermutungen widmen, geht Boston gestärkt aus der Tragödie hervor.