Posted on

Vad Kostar Det Att Hyra En Container

Samtidigt menar hon att det kan vara svårt att bevisa ett brott eftersom det krävs att man kan bevisa uppsåt. Samtidigt är dumpstring inte ett brott som polisen prioriterar, säger Jari Kiemunki, jourhavande förundersökningsledare på polisen i Västerbotten. Straffet för ett sådant brott skulle enligt honom rimligtvis bli böter.– Dessutom kan de här sakerna ha ett värde och funka bra på andra vis. Till exempel återvinnas och bli värme i ledningarna, och därmed anses ha ett värde. SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar. – När folk kastar saker tror man vanligtvis att det är övergett, och om något solklart är övergivet får man ju ta det. Men om man slängt det i en container så hamnar det i någon annans besittning och fysiska kontroll. Då är det inte lovligt att ta, säger hon och fortsätter:

– Om polisen träffar på en sådan person blir hen identifierad, en anmälan upprättas och det rapporteras som egenmäktigt förfarande, säger Ann Lundgren.
Renall erbjuder såväl privatpersoner, föreningar, samfälligheter, bostadsrättsföreningar och mindre företag tjänsten att hyra container i Norrköping, Linköping och Örebro. Vi är miljöcertifierade enligt enligt ISO 14001 samt kvalitets­certifierade enligt ISO 9001 som du kan läsa mer om här.

När du ska hyra en container är det viktigt att veta vilken typ av container du behöver för att se kostnad för respektive storlek. Du behöver fundera dels på vilken typ av avfall och mängden avfall som ska slängas, dels på var containern ska placeras. Du behöver också se till att lastbilen som ska lämna och hämta containern kan komma fram. Har du mindre mängder avfall kan storsäckar och andra emballage ibland vara en bättre lösning än att hyra en container.
I stället tar vi hand om allt på ett hållbart sätt. Tänk dock på att du inte får slänga farligt avfall, elektronik, hushållssopor, bildäck, vitvaror eller större schaktmassor i containern.Våra containrar finns i olika storlekar, alltifrån 8 m³ till 35 m³, såväl öppna som täckta. Vill du veta mer om olika containrar som vi erbjuder och undrar över priset? Ring oss, vi lovar att svara direkt! Är du osäker på vilken avfallslösning du ska välja? Vi hjälper dig att hitta rätt typ och storlek när du ska hyra container av oss. Hör av dig och berätta vad du vill slänga så tar vi fram den bästa lösningen för dig till ett riktigt bra pris! KONSTRUKTIONSMASSOR FÖR SORTERING * Massor innehållande fina konstruktionsmassor blandat med porslin, glas, blåbetong, delar av WC-stolar, handfat och dylikt.

Fyll inte avfall över kanten och överskrid inte maxvikten (5 ton i en 10 m³ container). En tumregel är att bara fylla till hälften vid tyngre material (exempelvis grus, sten). Tänk på att fördela materialet jämt i containern. Om containern ska stå på allmän plats som gata, trottoar, vändzon eller liknande krävs tillstånd från polismyndighet. Detta tillstånd sökes av dig som kund och ska uppvisas för oss innan containern ställs ut. Om du är osäker på hur mycket du kan slänga i de olika containrarna, rådgör med chauffören eller Kundcenter. På bilden ovan visas en 10 m³ och en 35 m³ container.

Priset är uppdelat i utkörning av containern, hyra per dag, hämtning samt hur mycket avfallet väger. Priset per ton varierar för olika avfallsslag och priset för utkörning och hämtning av containern varierar beroende på hur långt ifrån Sobackens miljöanläggning du bor. För prisuppgifter och beställning av container kontakta Kundcenter.En container ska i första hand placeras på hårt underlag. Vi ansvarar inte för eventuella skador som kan uppstå på underlaget på grund av containerns vikt. Avfall får aldrig innehålla farligt avfall, matavfall, däck eller elektronikavfall. Vid orena lass klassas hela containern som blandat avfall eftersom vi måste sortera. Felsorteringsavgift och eventuell behandlingsavgift utgår per styck i förekommande fall.

Vi erbjuder olika tillval, allt från el, isolering, säkra lås och hyllsystem – allt för att kunna tillgodose så många behov som möjligt. Vi hjälper också till med olika typer av specialtillval om du är ute efter mindre vanlig lösning. Vi arbetar hårt för att kunna erbjuda så lågt pris som möjligt för våra containrar, och vi vågar säga att det är svårt att hitta någon som hyr ut containrar till ett lägre pris än oss – vilket vi är väldigt stolta över! Kika längre ner på den här sidan för att ta del av priserna som vi erbjuder för uthyrning av container. Klicka på knappen nedan för att se de olika tillvalen vi erbjuder för våra containrar.
För att täcka upp så många behov som möjligt erbjuder vi containers i flera olika storlekar. Vår minsta container är en 2 meter lång Moverbox, och vår största container är hela 12 meter lång! Priset för att hyra en container hos oss beror på tre saker:Ett avtal och ett pris hos Junkbusters varierar beroende på leverans, tömning, antalet dagar du behöver använda containern och vikten av ditt totala sopor. Därför gör vi ett personligt pris för dina behov – kontakta oss både via telefon och e-post.Har du stora mängder avfall så kan du hyra en avfallscontainer. Korta leveranstider och priserna finner du här nedan. Annars är det bara att se fram emot att få hyra en container.

Vi arbetar med olika storlekar på våra containrar och därför varierar också priset. Vi har därför inget fast pris, eftersom ett containeravtal också kan variera på många parametrar.
Vill du hyra en container för ditt avfall, men är osäker på det pris du ska betala. Här ger vi dig en översikt över dina alternativ med Junkbusters och vad det kommer att kosta dig att få ditt grovavfall hanterat.

Vad får man slänga i en hyrd container?
Du får då slänga allt utom farligt avfall, elektronik, flytande avfall, hushållsavfall och matavfall.
Vi sorterar ditt avfall med omsorg och hållbarhet i åtanke. Vi ser till att upp till 99 % av ditt avfall återvinns, återanvänds eller på något sätt ingår i ett cirkulärt avfallsflöde.

Vad kostar det att hyra en isolerad container?
Hyra container – Pris En 20 fot standardcontainer kan hyras för någonstans mellan 22 och 196 kronor per dag, medan en större 40 fot container kan kosta mer. När du ska hyra container är pris även något högre om du väljer våra olika tillägg, som exempel isolering, elcentral eller värme.
För att tillgodose våra nuvarande kunder och potentiella kunder håller vi priset för hyran av containern lågt så att alla kan delta och förhoppningsvis får vi alla små och stora mängder avfall sorterat på ett miljövänligt sätt. Oavsett om du är en privatperson som behöver hjälp med att hantera medelstora mängder avfall eller ett företag som behöver stora mängder avfall som hämtas dagligen. Då har vi en lösning och ett pris för dig. Vad det kostar att hyra container varierar och beror delvis på faktorer som storlek, tillval samt hur länge du önskar hyra den. För att få fram exakt pris på den variant du söker, kan du använda vår kalkylator som du finner när du klickar in dig på produktsidorna.Du beställer enkelt en offert genom att klicka på den produkt du är intresserad på och sedan på ”få en offert”. Kontakta oss gärna om du är osäker kring ditt val eller om du har någon annan fråga, vi hjälper dig gärna med personlig rådgivning!

Hur många m2 är en 20 fots container?
SpecifikationerYttermåttL: 6058 mm, B: 2438 mm, H: 2591 mmInnermåttL: 5890 mm, B: 2350 mm, H: 2390 mmGolvyta13.8 kvmVolym33.1 kbmViktca 2300 kg
När du hyr en container hos MCR så väljer du typ och storlek utefter dina behov. Hos oss kan du beställa containers för flera användningsområden, bland annat byggcontainers, kylcontainers och containers för flera olika typer av avfall, bland annat farligt avfall. Behöver du råd så hjälper vi dig gärna att välja rätt variant för just dina behov. Vi arbetar med uthyrning utan bindningstid i hela Sverige och hjälper dig med transporter om du så önskar. Våra tjänster passar både för privatpersoner, föreningar och företag. Våra lösningar är perfekta om du behöver rensa, frakta eller förvara något i en månads tid eller längre. Vi erbjuder både stora och små containrar för flera olika typer av projekt.Container till fast pris finns i två olika storlekar. När du beställer ut en container kan du fylla den med avfall utan att du behöver lägga tid på att sortera (läs mer i vår sorteringsguide nedan). Behöver du rensa hemma eller i trädgården så är en container till fast pris en enkel lösning. Du slipper åka flera varv till återvinningen och kan i lugn och ro rensa bland sakerna eller arbeta i trädgården. Det du vill bli av med kommer vi sedan och hämtar – enkelt och utan problem. Kostnaden för containern betalar du med kort i vår webshop innan vi kör ut den. Hyr en container och låt Ragn-Sells ta hand om ditt avfall istället för att själv åka till återvinningscentralen. Tjänsten passar för privatpersoner, föreningar, samfälligheter, bostadsrättsföreningar och mindre företag. Om du är intresserad av att hyra container i Göteborg kan vi även se till att transportera dessa till er verksamhet, för att sedan hämta tillbaka dessa vid avslut. Att hyra container i Malmö går precis lika bra, hör av dig till oss så diskuterar vi pris för hyrperiod och leverans.Våra standardcontainrar kan vi leverera till dig inom 24 timmar och vi har över 300 containrar i depåerna varje dag. Våra containers levereras från depåer i Länna och Sollentuna samt i Göteborg. Genom att hålla ett stort lager av olika sorters containers är vi snabbt på plats med flera olika modeller. Du som kund får alltså maximal service på kort tid!

Minimihyran för en container är 21 dagar och därefter betalar du per kalenderdag. Du betalar alltså inte för en hel månad, utan endast för de dagar som du faktiskt hyr containern. (Observera dock att detta inte gäller kylcontainer, fryscontainer, säkerhetscontainer och specialcontainrar). Vi erbjuder bland annat transporter med kranbil för att få containern till dig.

Ska du hyra container för första gången eller vill veta vilken modell eller storlek av container som passar ditt behov? Tveka inte att höra av dig genom att fylla i ditt telefonnummer i vårt formulär. Vi ringer upp dig omgående.
Brett sortiment med hög kapacitet av säkra vägprodukter som till exempel körplåt, stockmattor och lätt- och tung avstängning till branschen bästa pris.Med Containertjänst får du hög kvalitet utan bindningstider till branschens bästa hyrespriser. Minimihyra är 21 dagar och därefter betalar du per kalenderdag. Du betalar alltså bara för de dagar du väljer att hyra container och inte för en hel månad (gäller ej kylcontainer och specialuppdrag). Transportkostnad tur retur tillkommer. Vi har billiga transporter med kranbil eller det som krävs för att få jobbet gjort men det går även bra att hämta själv.

Vi kan även bygga om en container efter dina behov och vi har lång erfarenhet av alla typer av ombyggnationer. Våra skräddarsydda containrar svetsas och snickras ihop i två olika verkstäder. Allt för att kunna leverera precis den container du behöver. Ett urval av våra mest populära containers. När du ska hyra container börjar pris oftast från 22 kr/dag beroende på modell & storlek. Vill du hyra container till ett fast pris kan du välja bland de utvalda produkterna nedanför eller klicka dig vidare för att se hela vårt utbud av containers att hyra eller köpa. När du ska hyra container är pris baserat på en mängd faktorer, inklusive storlek, tillstånd, varaktighet och plats. En 20 fot standardcontainer kan hyras för någonstans mellan 22 och 196 kronor per dag, medan en större 40 fot container kan kosta mer. När du ska hyra container är pris även något högre om du väljer våra olika tillägg, som exempelvis isolering, elcentral eller värme. Containertjänst är specialisten på container för riktiga byggare och kan snabbt och enkelt leverera en container till dig. Vare sig du vill hyra container eller köpa container, hittar du med all säkerhet en lösning hos Containertjänst. Vi erbjuder containrar i flera olika storlekar och längder. Dessutom finns olika alternativ för kyla, värme och förvaring. Alla våra containrar håller högsta kvalitet.

Vi utmanar oss själva med att hålla ett stort lager av olika sorters containers. Varje dag står det över 500 stycken containrar i våra depåer i väntan på utcheckning till nästa jobb. Det frestar på men vi gör det för att kunna vara snabbt på plats med flera olika modeller så att du som kund ska få maximal service på kort tid.
Ragn-Sells vill kunna erbjuda tydliga och förutsägbara priser för alla kunder och hyr ut containrar till ett fast pris, oavsett vikten på avfallet, så länge det ligger inom den gräns som container klarar av att hantera. Det är dock viktigt att den som hyr containern känner till vad som får och inte får slängas i den beställda containern för att möjliggöra en bra återvinning av materialen. – Många aktörer som erbjuder uthyrning av containrar för avfall erbjuder ett fast pris, vilket gäller upp till ett visst antal kilo. Om avfallet i containern väger mer än till exempel 500 kilo faktureras en summa per kilo efteråt. Det är viktigt att alla är medvetna om detta, vi rekommenderar att du kontrollerar hur prissättningen fungerar innan du beställer. Det är inte så lätt att veta vad avfallet som slängs i containern kan komma att väga, säger Per Strauss, försäljningschef på Ragn-Sells. – Vi har nyligen kompletterat utbudet i vår nätbutik med uthyrning av container för sorterat avfall såsom trä, gips och trädgårdsavfall. Människor har helt enkelt blivit mer medvetna om återvinning och att vi måste ta hand om jordens resurser. Det blir också ofta billigare för kunden, säger Per.Den mest populära typen av container är den för blandat avfall*. I den kan man blanda många olika typer av avfall så länge det inte hör till kategorin farligt avfall. Men Ragn-Sells har märkt att fler och fler förstår värdet av sortering och vill kunna sortera ut olika material ännu mer noggrant.

Många aktörer som erbjuder containeruthyrning annonserar ut ett fast pris för en container och anger gärna priset i annonsen. Det priset är inte alltid det verkliga. Ibland tillkommer extra kostnader om du överstiger en viss vikt.

Den totala kostnaden för att hyra en container påverkas av vart och hur långt containern ska köras, vilket typ av avfall du ska slänga och mängden på det du slänger. Kontakta oss för att få veta din exakta kostnad.
Tack för din åsikt! Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är viktiga för oss. Om du vill ha svar på en fråga så är du välkommen till vårt Kundforum.

Får man ha en container på sin tomt?
Om containern är ett upplag eller en byggnad behövs bygglov. Om containern ingår som en del i en byggetablering behöver du ansöka om bygglov. Om du ställer upp en container på en annan fastighet än din egen eller på offentlig plats, såsom gator, torg med mera behöver du tillstånd från fastighetsägaren.
Privatpersoner och företag loggar in på samma sätt, klicka på Logga in. Om du ännu inte kopplat ditt företagskonto till den nya företagsinloggningen kan du läsa hur du gör här.Lägg produkten i varukorgen och fyll i ditt postnummer för att se om produkten finns tillgänglig för leverans till din ort. Frakten baseras på ditt postnummer och läggs till automatiskt i varukorgen.

Du fyller den med diverse avfall som du vill bli av med. Du slipper att hyra släp, köra fram och tillbaka till återvinningscentralen och framför allt blir det tomt i garaget, källaren eller vinden etc.Vi kör ut den och du har den i 7 dagar. I priset ingår 1 st utsättning, 1 st tömning i samband med hemtagning dag 7, behandlingsavgiften för avfallet samt hyran.

Du kan inte hyra container för bygg- och rivningsavfall genom kommunen. Behöver du container för sådant avfall kan du anlita valfri entreprenör som får lämna avfallet på ÅVC Sörmossen.Om du sorterar ditt avfall i rena material är det lättare för oss att återvinna det och det blir även billigare för dig. Att sortera ditt avfall i rena material innebär att du endast slänger en sorts avfall i containern.

Går ditt avfall inte att återanvända, återvinna eller ta hand om på annat sätt? Har du inte möjlighet att sortera ditt avfall? Ale kommun erbjuder också möjlighet att hyra container för brännbart och osorterat avfall.
Om du som privatperson vill bli av med dina uttjänta däck så kan du lämna dem till en däckverkstad som ska ta emot dem utan kostnad. Om fälgen sitter kvar så har verkstaden rätt att ta ut en mindre avgift för att skilja däcket från fälgen. Däckverkstäder kan oftast bara ta emot mindre mängder däck så om du har större mängder eller stora däck, t ex traktordäck, kontaktar du Svensk däckåtervinning AB för råd. Läs mer om hur du hanterar dina uttjänta bildäck här.Hushållens farliga avfall skall lämnas på kommunens miljöstationer på Sörmossens ÅVC i Bohus eller på kommunens driftavdelning, Emylundsvägen i Älvängen. Läs mer om hur du ska hantera ditt farliga avfall här.

Om du inte vill sortera ditt avfall så kan du välja att hyra en container för osorterat avfall. Du får då betala för att vi ska göra sorteringen åt dig, enligt gällande taxa.
Bygg- och rivningsavfall omfattar avfall som uppkommer när du bygger nytt, river, renoverar eller utför markarbeten. Fasta inventarier som tillhör hushållet räknas också som bygg- och rivningsavfall och inte som grovavfall. Beställ din container i god tid, minst tre arbetsdagar före önskat utställningsdatum. Under höst och vår är efterfrågan stor och leveranstiderna kan då vara längre. Batterier kan innehålla tungmetallerna kadmium, kvicksilver och bly som orsakar stor skada på levande organismer och i mark och natur. Alla batterier ska därför lämnas in så att de kan tas omhand på rätt sätt. Läs mer om hur du sorterar dina batterier här. Användbara möbler, kläder, husgeråd och fungerande prylar är det bättre att du säljer eller skänker bort. På Sörmossens ÅVC har vi samarbete med välgörenhetsorganisationer som gärna tar emot detta. Det finns också en bytarcontainer där du kan ställa in användbara prylar men också ta med dig prylar. Det kan vara praktiskt att hyra container när du behöver bli av med större mängder grovavfall och inte har möjlighet att köra det till återvinningscentralen.

Brännbart avfall är avfall som inte är farligt avfall och som inte går att återvinna på annat sätt än genom energiutvinning. Att hyra en container för brännbart avfall är dyrare än att hyra en container för rena material.
Genom Ale kommun kan du hyra container till fast pris vid vindsröjning, garagestädning och flyttning samt även för trädgårdsavfall eller grenar och ris.Vi använder cookies, inklusive tredjeparts, på vår webbplats för att den ska fungera så bra som möjligt. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies i vår cookie-policy.

Vad får inte kastas i container?
I containern får du inte slänga sånt som räknas som farligt avfall, exempelvis elektronik eller vitvaror. Du kan heller inte slänga hushållssopor eller större mängder schaktmassor (om du inte bokat en särskilt container för den typen av avfall).
Vi använder kakor (cookies) för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor. Mer informationPriset för att hyra container varierar beroende på hur länge du vill hyra den, vilken storlek du behöver och hur mycket du slänger i den. Containrarna kan vara öppna, täckta eller nättak och finns i storlekar från 12 till 35 m³.

Är du mitt uppe i en renovering, eller är det dags att rensa ut källaren? Vi erbjuder ett stort utbud av containrar som du kan hyra av oss. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt typ av container!
Vilken container ska jag välja? Det är en fråga som våra kunder ofta ställer. Vi har kärl och containrar i olika storlekar och utföranden, från 15 liter till 40 m3. Valet av behållare styrs bland annat av vilken typ av avfall och volym det gäller. För större avfallsmängder, eller avfall som är tungt, rekommenderas ofta en behållare per fraktion. Olika containrar har också olika egenskaper – kanske behöver du en öppen container, en täckt med lås eller en container där du smidigt kan köra en skottkärra direkt in i containern för att tippa dess innehåll.Under en veckas tid hyr du en container där du kan slänga avfall enligt överenskommelse med oss. I priset ingår 1 st utsättning, 1 st tömning i samband med hemtagning dag 7, behandlingsavgift för överenskommet avfall samt hyra.

Det beror på vilken restprodukt som väljs när du ”bygger” din container. Väljer du ”blandat avfall” sköter vi sorteringen. Du får då slänga allt utom farligt avfall, elektronik, flytande avfall, hushållsavfall och matavfall. När det gäller övriga restprodukter får du slänga det som är angivet i sorteringsguiden vid respektive erbjudande.

I regel kan vi leverera din container dagen efter din beställning, under förutsättning att du gör beställningen en veckodag före kl. 12.00. Efter kl. 12.00 utför vi din beställning inom två dagar.
Vi erbjuder tjänster till både företag och privatpersoner. På våra företagssidor visas priser exklusive moms, och på privatsidorna visas priser inklusive moms.

Att vara kund hos PreZero ska vara enkelt. Här har vi samlat tjänster och verktyg som ni smidigt kan beställa direkt här på prezero.se. Vill ni prata med oss? Boka en digital konsultation!
När du hyr en fastpriscontainer ingår utställning av containern samt hämtning, tömning och hantering av avfallet. Väljer du att beställa en container till rörligt pris redovisas kostnaderna för respektive post när du ”byggt” din container. Vi erbjuder ett brett sortiment av cirkulära tjänster och utrustning inom återbruk, återvinning och avfallshantering. Bli ett Zero Waste-företag med PreZero! En fastpriscontainer kan du ha hemma hos dig i fem dagar. Du kan självklart välja ett tidigare hämtdatum inom femdagarsintervallet. Hyr du en container till rörligt pris bestämmer du själv hur länge du har containern.

På Återvinningsbloggen kan du läsa om återvinning och hållbarhet ur flera perspektiv och från olika utgångspunkter. Dessutom får du som läsare ta del av våra spaningar efter trender och nyheter kring cirkulär ekonomi och andra spännande initiativ som berör hållbarhet i stort.

Vad kostar det att hyra en container att slänga skräp i?
Hur mycket kostar det?Storlek på containerPris5 kubikmeter835 kronor8 kubikmeter910 kronor10 kubikmeter960 kronor15 kubikmeter1060 kronor10 mars 2023
Eftersom vi samarbetar med noggrant utvalda och kvalitetssäkrade företag i området som specialiserar sig på hållbar avfallshantering, anser vi att det ska vara prisvärt att göra ett miljöval. Hos oss kan du komma i kontakt med flera företag samtidigt och dessutom spara pengar genom att jämföra mellan olika erbjudanden. Inte nog med det, du har också tillgång till kostnadsfri rådgivning när du behöver det. Som en extra bonus gör du också en god gärning för miljön!Få en översikt över ungefärliga kostnader för olika typer av avfall med vår prisguide för containrar. För behandling av 1 ton blandat avfall, där det ingår 1 utställning, 1 hemtagning och 1 dagshyra, är det genomsnittliga priset 7 350 kronor. Om du vill ha ett mer exakt pris för att hyra en container kan du skicka in en kostnadsfri förfrågan och få flera anpassade erbjudanden att jämföra. Då kan du boka det erbjudande som passar din förfrågan om att hyra container i Borlänge. Behöver du hjälp med att hantera stora mängder avfall som genereras från ditt renoveringsprojekt, utrensning eller liknande? Oroa dig inte längre för besvärliga och tidskrävande avfallshanteringsprocesser! Vi erbjuder enkel och miljövänlig containeruthyrning i Borlänge som tar hand om allt ditt skräp. Med allt på en plats får du den mest praktiska lösningen på ditt avfallsproblem, från priser på 2 500 kr. Så låt oss hjälpa dig att göra avfallshanteringen enkel och smidig! Vi valde att använda oss av Recyclas jämförelsetjänst för att vi ville ha en så smidig lösning på vår återvinning som bara möjligt. När du skickat in en förfrågan på hemsidan får du en kontaktperson som du kan höra av dig till. Du lyfter luren och de kommer dagen efter, tömmer och så kommer en ny container på plats.Det krävs tillstånd för att placera en avfallscontainer på en gata eller annan offentlig plats. Du kan enkelt ansöka om tillstånd hos polisen, och kostnaden för ett sådant tillstånd ligger vanligtvis runt 300 kr.För att hyra en container behöver du veta vilken storlek du behöver för ditt uppdrag. Här kan du ta del av de olika storlekarna som finns tillgängliga i Mölndal, samt vilket utrymme som krävs för att ställa ut containern och vilken maxvikt som är tillåten. Du kan själv jämföra och växla mellan olika storlekar eller kontakta vår kundtjänst för kostnadsfri rådgivning i valet av storlek.

Vad kostar en container med blandat avfall?
Container Fastpris – Blandat avfall – 4 790 kr I priset ingår 1 st utsättning, 1 st tömning i samband med hemtagning dag 7, behandlingsavgiften för avfallet samt hyran. Frakt tillkommer och baseras på ditt postnummer. Du kan se priset inklusive frakt i varukorgen.
I snart 10 år har Recycla hjälpt till att hitta de bästa lösningarna för företag, föreningar och privatpersoner för allt inom återvinning, skrot- och avfallshantering. Vi har förmedlat fler än 100.000 uppdrag sedan vår start 2011.

Priset varierar beroende på storlek, avfallstyp och hyrestid. För att få ett exakt pris rekommenderar vi att du skickar en förfrågan till oss. Vi kan dock ge dig en uppskattning på priset och det ligger på 7 350 kronor i Borlänge. Detta pris inkluderar behandling av ett ton blandat avfall, utställning, hemtagning och en dags hyra.
Jag skickade in en intresseanmälan på Recycla för en container och jag bestämde mig för att slå till eftersom jag fick ett bra pris. Dessutom hade jag en och samma kontaktperson genom hela processen. Den servicen, att kunna ringa någon vid frågor, är något jag verkligen uppskattade.För att beställa en container i Borlänge är det först och främst viktigt att tänka på syftet med behållaren. Det finns olika storlekar på containrar och det är avgörande att välja en som passar dina behov för att undvika onödiga extra kostnader.Det är också viktigt att överväga var du vill placera containern för avfallshanteringen. Vid hyra av container i Borlänge bör du se till att det finns tillräckligt med plats för att en lastbil både ska kunna ställa ut och hämta/tömma containern.För att hyra container i Borlänge är det viktigt att du vet vilken typ av avfall du vill kasta. Varje avfallstyp kräver en specifik behandling för återvinning och vid felaktig sortering kan det medföra extra kostnader. Vi har en enkel snabbguide för att hjälpa dig sortera avfallet rätt, och om du behöver hjälp är vår kundservice tillgänglig för att ge råd och svara på dina frågor.Beroende på vilket projekt du har kan det finnas en containerstorlek som passar bättre än andra. I vår snabbguide kan du filtrera på de vanligaste containerstorlekarna i Borlänge och se deras mått och maxvikt, vilket kan hjälpa dig att välja rätt container för ditt specifika projekt.

Vad kostar 1 container?
Köpa container – Pris En begagnad 20 fot standardcontainer kostar någonstans mellan 20000 och 30000 kronor, medan priset för en större 40 fot container kan vara något högre.
Vi erbjuder en enkel och smidig lösning för dig som vill hyra container i Borlänge. Genom att samla allt på samma plats behöver du bara skicka in en förfrågan med information om avfallstyp, önskad storlek, leveransplats och datum samt önskad hyrestid. Du får sedan prisförslag från flera företag som du kan jämföra och välja mellan. Om du har några frågor eller funderingar finns vår kundservice alltid tillgänglig. Slutligen levereras containern till din plats så att du enkelt kan fylla på med avfall.Vi har samlat Sveriges bästa företag som erbjuder containeruthyrning med olika priser och lösningar. Ett företag kan ha en anläggning närmare din position och därmed erbjuda ett bättre pris eftersom de inte behöver köra lika långt. Vad det kostar att hyra en container är väldigt svårt att svara på. Priset beror på många faktorer, bland annat hur länge du tänkt att du ska hyra containern och vilken typ av container det gäller. Vi på Containerpoolen strävar alltid efter att erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser och containrar av hög kvalitet. För att du ska få veta exakt vad det kostar att hyra den containern du har behov av så rekommenderar vi att du skickar in ett formulär via hemsidan eller ringer oss. Efter det återkommer vi till dig med en offert på exakt vad kostnaden blir. Vår flotta består av totalt 750st enheter/containers i olika storlekar och utförande. T.ex. kyl/frys-containers, miljö- eller vanliga förvaringscontainers. Isolerat eller oisolerat. I stort sett allt förutom lastväxlar-containers och specialanpassat.Eftersom vi funnits i nästan 40 år så kan vi verkligen det här med containers, och vi är bara glada att kunna vägleda våra kunder genom processen som containeruthyrning innebär. Som tidigare nämnts kan vi även, tack vare våra strategiska containerdepåer och transportnätverk, leverera snabbt. Ibland kan behovet av att hyra en container dyka upp när man minst anar det, och då kan vi på Containerpoolen se till att fixa det så fort det bara går.

Förutom att våra containers är av allra högsta kvalitet och att vi hyr ut dem till ett mycket bra pris så kan vi garantera dig en förstklassig service när du beställer av oss. Vi börjar alltid med att fråga vad du ska ha containern till. Detta för att vi direkt ska kunna komma med våra experttips för att hjälpa dig att göra det absolut bästa valet av container.
Behöver du eller funderar du på att hyra en container? Kanske behöver du en stabil fraktcontainer, en miljöcontainer för att förvara miljöskadligt material eller kanske en container du kan använda som utställningsmonter? Oavsett vilken typ av container du vill hyra så kan du vara säker på att vi på Containerpoolen kan hjälpa till.

Välkommen att skicka in din förfrågan idag via formulären på hemsidan alternativt ring eller maila oss. När vi vet mer om vilket typ av container du vill hyra och i vilken omfattning tar vi fram en offert som vi sedan återkommer med. Behöver du rådgivning från några av våra säljare så är du välkommen att ringa växeln så hjälper dem dig vidare. Kontakta oss idag.

Ett riktpris på att hyra en container i Stockholm på 15 kubik för blandat avfall ligger på ca 5 210 kr (inkl. moms). I priset ingår utställning, hemtag, hyra för 1 dag samt hantering av 1 ton blandat avfall.
Innan du hyr en container i Stockholm är det viktigt att veta vilken typ av avfall som du får slänga i containern. På så sätt undviker du onödiga extrakostnader och gör miljön en tjänst. I vår snabbguide kan du filtrera på vilken typ av container du vill ha och se en checklista över avfall som du inte får slänga i den valda containern. Klicka på “Se tillåtna material” för att se vilka typer av avfall du får slänga i containern.Vill du ha hjälp att hitta den bästa lösningen gällande en sopcontainer i Stockholm? Vi erbjuder alltid gratis rådgivning för att se till att du får en så bra lösning som möjligt.

Frånpriset för att hyra en container i Stockholm ligger på 2 840 kr inkl. moms och då omfattas endast transport och hyra under en dag. Använd vårt verktyg för att se historiska snittpriser för olika containerstorlekar. Växla mellan avfall för att se fler priser.
I en avfallscontainer får du till exempel inte slänga hushållssopor eller sådant som klassas som farligt avfall, till exempel batterier, elektronik och vitvaror. Använd vår sorteringsguide för att läsa mer om vad du får och inte får slänga i en hyrd container.

När du ska hyra en container i Stockholm är pris och storlek två faktorer du bör tänka på, men också övriga servicedelar som leverans och hämtning. Med Recycla slipper du lägga timmar på research – vi gör jobbet åt dig och du får flera priser på containrar att jämföra inom 5 sekunder.På Recycla kan du jämföra ledande containeruthyrningsföretag för att hitta bästa leverantör för att hyra container i Stockholm till ett bra pris. Vi samlar dagligen in data på hyreskostnader, transportavgifter och priser för avfallshantering. Det gör att du kan se historiska priser och sedan göra en förfrågan med din adress för att få veta vad det skulle kosta dig att hyra container i Stockholm utifrån dina unika förutsättningar. Du får jämförelsepriser inom fem sekunder efter att du har skickat din förfrågan.

Du bör också tänka på var din avfallscontainer ska placeras. Ska du hyra en container i Stockholm är det viktigt att se till att det finns tillräckligt med plats för att en lastbil både ska kunna ställa ut och hämta/tömma containern.Nej, containern får inte ställas på gatan eller på offentlig plats utan tillstånd. För att få tillstånd att ställa containern på gatan eller offentlig plats krävs ett polistillstånd som du enkelt ansöker om hos Polisen. Tillståndet kostar cirka 300 kr.Ska du beställa container i Stockholm bör du först och främst tänka på vad du ska använda sopcontainern till. Det finns olika storlekar på sopcontainer, och det är viktigt att välja en container som passar dina behov för att inte betala extra i onödan.Recycla gör det enkelt att göra rätt. Vi vet att det ibland varken finns tid eller ekonomi för att göra kloka miljöval – därför finns Recycla. Hos oss kan du jämföra alternativ för att kunna hyra container i Stockholm till ett så bra pris som möjligt och samtidigt minska din miljöpåverkan.

Kostnaden för att hyra sopcontainer i Stockholm skiljer sig mellan olika återvinningsföretag. Det beror bland annat på var företaget är baserat och hur lång tid det tar att åka ut till dig.
Att hyra container kostar från 2 840 kr (inkl. moms), då ingår endast transport och hyra för 1 dag. Kostnaden för att hyra avfalsscontainer beror på ett flertal faktorer som exempelvis vilken typ av avfall det gäller, storleken på containern och vart containern ska transporteras. Önskar du flera tömningar av containern kan även det påverka priset.Ett populärt val på container i Stockholm ser vi är en mellanstor container för blandat avfall. Priset på detta ligger på ca 5 210 kronor inkl. moms, där det ingår utkörning, hemtagning, 1 dag hyra och behandling av 1 ton blandat avfall. Vill du få exakta priser att jämföra mellan? Skapa en kostnadsfri förfrågan och få priser inom några sekunder!Vid nybyggnad och tillbyggnad ska måtten, längd och bredd, anges på de byggnader eller byggnadsdelar som föreslås. Även nya anläggningar behöver anges med mått.Du ska få ett beslut inom tio veckor från det datum då din lovansökan är komplett. Handläggningstiden kan förlängas en gång med ytterligare tio veckor om projektet är stort eller komplicerat.

Du får inte börja med det du sökt lov för eller anmält innan du fått startbesked. När du har visat att alla krav är uppfyllda får du ett slutbesked, då får du börja använda det du byggt eller ändrat.
Planritningen visar byggnaden uppifrån. Varje våningsplan, samt eventuella lägenhetsindelningar, ska visas separat. All fast inredning och alla möbler behöver vara inritade så vi kan bedöma tillgänglighet och användbarhet för varje våningsplan.

Sök lov eller gör en anmälan i vår e-tjänst. Logga in med bank-id och följ sedan de olika stegen. När ansökan är klar får du direkt en bekräftelse på din ansökan och ett diarienummer.
Ofta ställs en container upp för tillfällig förvaring av material och verktyg i samband med ett byggprojekt. Containern kan också användas för att slänga eller sortera material med mera eller i vissa fall för människor att uppehålla sig i den.Du eller familjemedlem som har skyddad identitet, sekretessmarkerade personuppgifter, eller där verksamheten eller fastigheten är föremål för sekretess måste vara mycket noga med hur du använder dina och andras uppgifter. Du behöver upplysa oss om sådana finns samt själv kontrollera om en uppgift som lämnas till oss blir sekretesskyddad för att säkra ärendehanteringen.

Om din ansökan avser ett tidsbegränsat bygglov måste du skicka in en avvecklingsplan. Avvecklingsplanen beskriver det tidsbegränsade behovet och hur platsen ska återställas när ett tillfälligt lov upphör att gälla.
Du kan enkelt söka bygglov, marklov, rivningslov, förhandsbesked eller anmäla åtgärder via vår e-tjänst. Börja med att logga in med exempelvis BankID. Fyll i dina uppgifter, beskriv ditt projekt och bifoga handlingar.

Om du ställer upp en container på en annan fastighet än din egen eller på offentlig plats, såsom gator, torg med mera behöver du tillstånd från fastighetsägaren.
Detaljplanen bestämmer bland annat vad din fastighet får användas till och hur mycket du får bygga. Den kan också ha uppgifter om var en byggnad får placeras på fastigheten eller hur nära din grannes tomtgräns du får bygga.

Vad kostar det att hyra en 20 fots container?
Rekommenderade priser:Pris för 1 st. 20 fots tom oisolerad container – placerad hos dig Priserna för leverans och avhämtning gäller för Stor-AarhusBeskrivningPris exkl. momsLeverans av tom container:1.150 kr.Avhämtning av tom container:1.150 kr.Pris för 1 st. 20 fots oisolerad container – placerad hos oss
Redan i bygglovsansökan måste du redovisa varför bygglovet bara behövs under en begränsad tid och hur avvecklingen ska gå till på ett sätt som gör den kommande avvecklingen trovärdig. Det är du som bygger eller ändrar som har ansvaret för att avvecklingen görs på det sätt som står i avvecklingsplanen. Alla tillkommande byggnader eller byggnadsdelar ska lägesbestämmas. Det innebär att du behöver ange minst två vinkelräta mått mot en fastighetsgräns så att minsta avstånd till granne eller tomtgränsen framgår på situationsplanen. Beroende på åtgärd kan även koordinater behövas, koordinater anges med tre decimaler och i vardera hörn. Vi använder kakor (cookies) för att ge dig bästa möjliga funktion på vår webbplats. Innan du godkänt sätter vi bara nödvändiga kakor. Du kan välja vilka kakor vi får använda.En kontrollplan beskriver de kontroller du som byggherre ska göra och vem eller vilka som ska utföra kontrollen. Kontrollplanen bestäms i samband med startbeskedet.

För att kunna upprätta en situationsplan behöver du ett aktuellt kartunderlag över fastigheten. På kartunderlaget ritar du in vad du vill göra. Beroende på vad du vill göra behöver underlaget antingen vara en nybyggnadskarta eller ett enklare utdrag ur baskartan. Kartunderlaget tillsammans med det du själv ritar in på det blir en situationsplan. I en digital nybyggnadskarta kan du ange koordinaterna för nybyggnadens hörn som måttsättning.
Om du bygger till en befintlig byggnad behöver sektionsritningen visa genomskärning genom den befintliga byggnaden och tillbyggnaden så att eventuella nivåskillnader syns.Vid mycket enkla ändringar på fasaden kan du skicka in ett fotomontage istället för en fasadritning. Exempel vis om du vill sätta upp en skylt på fasaden,

Får man leta i container?
Att dyka ner i en butiks container och plocka på sig bortslängd mat är inte lagligt. Men polisen arbetar inte aktivt mot brottet. Ann Lundgren som är jurist och lärare i straffrätt på Umeå Universitet, säger att dumpstring är olagligt.
Den som producerar bygg- och rivningsavfall ska sortera ut vissa avfallsslag och förvara dem skilda från varandra och från annat avfall. Utsorteringskraven ger ökade förutsättningar för att kunna åstadkomma fler cirkulära flöden av material inom bygg- och rivningsverksamheter.Avfallet måste praktiskt kunna sorteras med plockmaskin inom rimlig tid. Får innehålla samma avfallstyper som sorterbart blandat avfall, fin, fast med lägre andel papper, trä, plast och/eller högre andel deponiavfall. Får EJ innehålla organiskt avfall, med hushållsavfall jämförligt avfall, elektronik, kemikalier, farligt avfall (t.ex. ohärdad cement, CFC-isolering), tryckimpregnerat trä, slipers, kassaskåp eller däck som ej deklarerats.

Avfallet måste praktiskt kunna sorteras med plockmaskin inom rimlig tid. Måste innehålla minst 50 % brännbart avfall/papper, trä, plast eller metall. Får innehålla textil, mattor, presenningar, gummi, PVC, rör, stoppade möbler, ris, max 10 % deponiavfall (mineralull, gips*, betong, etc.). Får EJ innehålla organiskt avfall, med hushållsavfall jämförligt avfall, elektronik, kemikalier, farligt avfall (t.ex. ohärdad cement, CFC-isolering**), tryckimpregnerat trä, slipers, kassaskåp eller däck som ej deklarerats. *Kan även lämnas som ren fraktion. **Från och med den 1 mars 2020 tar vi inte emot något CFC-haltigt material.
Mer om vad som gäller för den som hanterar bygg- och rivningsavfall finns att läsa i avfallsförordningen (2020:614), 10 § och 1 §. Länk till annan webbplats.