Posted on

Viva Lakrits Pärlor

Moving from the public area at Gamescom to the more hush-hush behind-closed-doors portion, Rebeca talks a bit about some more games she’s been playing.

Medlems- och redaktionsbloggar. Dagsfärska nyheter, tunga artiklar, intervjuer, personliga bloggar, intressanta forumdiskussioner och rättvisa recensioner. Gamereactor är Sveriges största speltidning- och spelcommunity Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we’ll assume that you are happy with our cookies policy
De var alla nästan lika goda så det blev att välja den bästa! Men om jag ska välja så tror jag nog juvelerna var något bättre än pärlorna. Briljanterna var kanske lite väl svaga.Här hittar du tränigsinspiration, inspiration till din träning. Det kan vara allt från tips om snygga träningskläder, till hur du kan öka din tränigsmotivation!

Allt om löpning! Här hittar du allt om löpning – tips för dig som vill börja med löpning, intervallpass, guider om löprelaterade skador och hur du undviker dem. Jag ger dig tips på bra styrketräningspass för löpare och filosofi kring löpning i stort och i smått. Löpning är för alla, min populära guide för löpning för nybörjare har hjälpt många att känna att löpning är för dem och det är jag glad för!
I love lakrits! Jag har ju som bekant slutat äta godis. Men igår köpte jag den här påsen, för lite extra kolhydratsladd inför dagens cykellopp. Den lockade med att säga ”mjuk salmiak med krispigt skal”. Om vi säger såhär; det är tur att jag ska cykla mycket. För så sinnessjukt goda!

Intervaller är träningspass med varierad intensitet som hjälper dig att utveckla din kondition. Intervaller kan springas som korta eller långa fokuserade träningspass eller läggas in som del i ett längre distanspass. De kan genomföras på plan mark eller i backe och många gillar att springa intervaller på löparbana. Intervallpassen kan ha olika syften men oftast tjänar de till att höja syreupptagningsförmågan. Här hittar du många olika intervallpass och träningstips kring intervaller!
Det var ett tag (länge!) sedan jag spanade i godishyllorna (vi har inget där att göra, slakteriavfall you know) men det här känns som en nyhet. Och wow, de är goda! Sofy rekommenderar!Outdoor och familj: Här finns massor med artiklar om outdoor, ofta med familjen. Allt från vandring till fjälliv, tips och tankar om ett aktivt uteliv som familj. Letar du efter utflyktsips i Åre finner du riktiga pärlor här.Visste du att Malaco hette Malmö Lakrits Compani från början? Det var för 80 år sedan och vi var en av de första i Sverige som tillverkade lakrits. Sedan dess har vi älskat den här underbart söta och salta världen. Malaco Viva Lakrits lanserades 2012 som en hyllning till alla lakritsälskare, serien erbjuder något för alla, oavsett om du gillar salt, sött eller salmiak. Under 2014 växte konceptet med nytillskottet Viva Lakrits Calabria, en premiumlakrits med 6 % lakritsrot från Calabrien i Italien, där den finaste lakritsroten anses växa.När du väljer att skapa ett konto och följa ett nyhetsrum kommer dina personuppgifter behandlas av oss och av ägaren av nyhetsrummet för att du ska kunna motta nyheter och uppdateringar enligt dina bevakningsinställningar.För att läsa mer om detta, var vänlig läs vår Integritetspolicy som berör vår behandling av dina personuppgifter, och Integritetspolicy för Contacts som berör behandlingen av dina personuppgifter från ägaren av nyhetsrummet du följer.

Du har väl inte missat Malacos hyllning till lakrits, lakritsserien Viva Lakrits? Nu välkomnar Malaco ännu en nyhet till familjen, nämligen Viva Lakrits Kristaller som är en mjuk och krämig sötlakritskola som passar perfekt till vardagsmyset. Sedan tidigare finns två uppskattade produkter i sortimentet, Viva Lakrits Pärlor, runda kulor med mjuk salmiak och krispigt skal, och Viva Lakrits Juveler som består av seg saltlakrits. Viva Lakrits Kristaller som lanseras vecka 7 är ett tillskott som förväntas tilltala sötlakritskonsumenten. I veckans konsumentpanel testade vi några nya godissorter och vinnare med två röster mot en blev lakritsen. I panelen fanns höjdhopparen Victoria Dronsfield, chokladtillverkaren Anna Carli och 15-åriga Rasmus Lidh, son till en godistillverkare. Polly med smak av bilar sågades av hela panelen som tyckte det smakade konstgjort och inte alls uppskattade kombinationen av de två godissorterna. Japp med hasselnötssmak blev heller inte populär, utan beskrevs som torr och smaklös.

Mest populära blev lakritspärlorna, som fick både Anna och Victoria att jubla. Rasmus tyckte inte om lakrits och la in protest, men det var ändå den som gick vinnande ur dagens test.

Sorterna vi testade var Cloettas Polly med smak av Ahlgrens bilar, Marabous Japp Hazelnut och chokladkaka Crunchy Corn samt Malacos Viva Lakrits Pärlor.Lakrits var favoriten för veckans konsumentpanel, som testade några nya godissorter. Näst mest populär blev chokladkakan med salt majs i. Den nya Polly med smak av godisbilar sågades däremot av panelen.

Flashback finansieras genom donationer från våra medlemmar och besökare. Det är med hjälp av dig vi kan fortsätta erbjuda en fri samhällsdebatt. Tack för ditt stöd!
Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.