Posted on

Von Troils Väg 8

Objektvision inhämtar uppgifterna i första hand direkt från dig som kund. Som kund menas både dig som användare och som annonsör. Objektvision registrerar personuppgifter i samband med:Vi kan dela med oss av information till andra företag som behandlar data på våra vägnar för att vi ska kunna utföra våra tjänster, t.ex. analys, distribution eller andra tjänster för att upprätthålla och tillämpa våra användarvillkor och leveransvillkor. Vid all hantering av personuppgifter iakttas dock alltid hög säkerhet och sekretess.Objektvision behandlar personuppgifter i huvudsak för de ändamål som anges nedan samt för de eventuella ytterligare ändamål som anges vid insamlingstidpunkten:

I och med att du lämnar uppgifter till Objektvision ger du din tillåtelse till att Objektvision registrerar och lagrar uppgifter om vilken tjänst du använder samt behandlar de angivna personuppgifterna för angivna ändamål. Som legal grund för behandling kommer Objektvision att hänvisa till uppfyllande av policydokument och berättigat intresse i de syften som angetts ovan.Objektvision AB respekterar din integritet och rätten att ha kontroll över dina personuppgifter. Våra vägledande principer är enkla. Vi kommer att vara öppna med vilka data vi samlar in och varför samt skydda dina data. I Objektvisions policy för personuppgifter beskrivs vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte de samlas in, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss. Denna personuppgiftspolicy gäller när du använder appar, webbsidor och tjänster som ingår under en app eller på en webbplats som administreras av Objektvision. Objektvision är personuppgiftsansvarig i enlighet med dessa villkor och ansvarar för att behandling sker enligt gällande lagstiftning. I händelse av att vår webbplats innehåller länkar till tredje parts webbplatser, hemsidor, eller material publicerat hos tredje part, är dessa länkar endast för informationssyfte. Eftersom Företaget saknar kontroll över innehållet på dessa webbplatser eller dess material ansvarar vi därför inte för dess innehåll. Företaget ansvarar inte heller för skador eller förluster som skulle kunna uppstå vid användning av dessa länkar.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy. För att vi ska kunna fullfölja vårt åtagande och ge dig bästa möjliga service, kommer ett kostnadsfritt konto skapas åt dig. Detta behövs bland annat för att vi bättre ska förstå dina behov och kunna tillhandahålla en skräddarsydd upplevelse.
Du har rättigheter när det gäller dina personuppgifter och du har möjlighet att påverka din information och vad som sparas. Företaget kommer på eget eller kundens initiativ att rätta uppgifter som upptäcks vara felaktiga. Du kan även närsomhelst begära att dina uppgifter raderas eller att dess användning begränsas genom att kontakta oss (för kontaktvägar se rubriken Så kontaktar du oss). Om du anser att dina rättigheter inte respekteras av oss får du gärna kontakta Objektvision eller så kan du höra av dig till Integritetsskyddsmyndigheten.Behandlingen sker enligt gällande lagstiftning och innebär att personuppgifter inte bevaras under en längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen. Objektvision kommer att lagra dina personuppgifter så länge du är kund hos oss. Du är kund hos Objektvision så länge du har ett aktivt konto. I marknadsföringssyfte används inte information som är äldre än fyra år. Detta innebär rent praktiskt att uppgifter gallras ut då de inte längre är aktuella eller nödvändiga för analyser eller direktmarknadsföring för de ändamål som de har samlats in för. Viss information kan behållas längre då det krävs så pga andra lagkrav, som exempelvis bokföringslagen. Vid all hantering av personuppgifter iakttas dock alltid hög säkerhet och sekretess.Nu finns det möjlighet att hyra lokaler på ett av Rosengårds bästa lägen. Här finns 2000 kvm tillgängligt, fördelat på flera plan. Fastighetsägaren ser positivt på omomsad verksamhet och gärna hyresgäster inom vård, omsorg, utbildning eller liknande. Det finns möjlighet att endast hyra en av delarna på 500 kvm eller hela på 2000 kvm.

När du använder vår webbplats och app kan det hända att personuppgifter samlas in via t.ex. cookies. Detta görs dock endast via ett separat samtycke. Då lagras informationen om din användning och vilka sidor som besöks. Det kan vara teknisk information om din enhet och internetuppkoppling såsom operativsystem, webbläsarversion, IP-adress, cookies och unika identifierare. Vid besök på våra webbplatser där våra tjänster tillhandahålls, kan olika tekniker användas för att känna igen dig i syfte att lära oss mer om våra användare. Detta kan ske direkt eller genom användning av teknik från tredje part.
Vid intresseanmälan skickas informationen vidare till tredje part för att fullgöra beställningen av tjänsten. Objektvision sparar informationen som längst i fyra år och informationen raderas därefter automatiskt.

Du kan erhålla information om vilka personuppgifter som är registrerade, genom att skriftligt begära ett så kallat registerutdrag från Objektvision AB.
Objektvision samarbetar endast med partners som behandlar personuppgifter inom EU/EES eller med företag som upprätthåller samma skyddsnivå som inom EU/EES genom att t.ex. ha anslutit sig till den s.k. Privacy Shield överenskommelsen mellan EU och USA.Du kan när som helst avstå från att ta emot marknadsföringskommunikation från oss genom att klicka på avanmälningslänken i epostkommunikation som vi skickar dig. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst för att få hjälp att tacka nej till vår kommunikation.

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.
Bandhagen, Enskede, Enskede gård, Enskededalen, Hägersten, Johanneshov, Lidingö, Nacka, Nacka strand, Solna, Stockholm, Tomteboda, Trekanten, Trångsund, Årsta

Aina Svea Elisabet Persson är boende i Malmö på von Troils väg 8 B 3 tr i Malmö. Hennes bostad ligger i Husie församling. Antal mantals­skrivna på adressen är 1 person, Aina Svea Elisabet Persson (94 år)Guldfödelsedag (golden birthday) är när man fyller samma ålder som sin födelsedag i månaden. Så är man född på den ­artonde dagen i månaden, så firar man guldfödelsedagen på det ­artonde året. Det betyder att Aina Svea Elisabets guldfödelsedag är den 18 februari 1947.

Med andra ord, 1132 månader. Därför, du är 94,3 år gammal. Du föddes på en måndag, din senaste födelsedag var på en lördag och din nästa födelsedag kommer vara på en söndag.Aina Svea Elisabet var 78 år gammal när den första iPhonen började säljas i USA sommaren 2007, och 81 år när den första iPaden började säljas i USA våren 2010. När Apollo 11 som den första bemannade rymdfarkosten landade på månen var Aina Svea Elisabet 40 år. Jubileumsfödelsedagar hänvisar till speciella årsdagar, i det här fallet födelsedagar. Stora jubileum som firas är bl.a. 25, 40, 50, 60 och 70 år. Jubileum; silver­jubileum 25 år (18 feb 1954), rubin­jubileum 40 år (18 feb 1969), guld­jubileum 50 år (18 feb 1979), diamant­jubileum 60 år (18 feb 1989) och platium­jubileum 70 år (18 feb 1999). För siffernördarna: Det var 4 923 veckor och 6 dagar sen Aina Svea Elisabet föddes på den fyrtionionde dagen på året. Det är 94 år och 134 dagar, inkluderat 23 skottår eller 94 år, 19 veckor och en dag. Med andra ord, 1 132 månader och 14 dagar. Därför, hon är 94,3 år gammal. Aina Svea Elisabet föddes på en måndag, den senaste födelsedagen var på en lördag och nästa födelsedag kommer vara på en söndag.

Åldersmilstolpar: En miljard sekunder (27 okt 1960), hundratusen timmar (16 jul 1940), femtusen dagar (28 okt 1942), tio miljoner minuter (23 feb 1948), tusen veckor (19 apr 1948), tiotusen dagar (6 jul 1956), tio miljarder sekunder (7 jan 2246), tvåtusen veckor (19 jun 1967), femtontusen dagar (15 mar 1970), tjugotusen dagar (22 nov 1983), tjugofemtusen dagar (31 jul 1997) och tjugo miljarder sekunder (27 nov 2562).Birthday.se hjälper dig att säkerställa glädjen för dina nära och kära, och andra du vill hylla på deras bemärkelsedagar. En kostnadsfri tjänst som föddes 11 maj 2006.Sportåret 1929: Årets vasalopp vanns av Johan Abram Persson från Arjeplogs SK, Sverige på tiden 06:38:22. Årets finnkamp vanns av Sverige i herrarnas som avgjordes i Helsingfors.Aina Svea Elisabet har 231 dagar kvar till sin födelsedag som infaller på en söndag, då hon fyller 95 år. Idag är hon 94 år, 4 månader och 14 dagar gammal. Födelsedatum i romerska siffror är XVIII.II.MCMXXIX (18.2.1929), som man brukar se på gamla skrifter och på moderna tatueringar. Samt hennes nuvarande ålder i romerska siffror som är XCIV (94) år.

* Antalet skottår man har genomlevt visar hur många 29 februari man har passerat. T.ex. kommer någon född i augusti 2012 upplevt 2 skottår eftersom han föddes efter 29 februari. År 2000 var ett skottår. Var fjärde år är skottår, om de inte är delbara med 100. Såvida de inte kan delbara med med 400.
Bland kändisar som fyller år samma dag har vi Dr Dre (58 år), Amerikansk sångare/producent. Ebba von Sydow (42 år), Svensk journalist. Efva Attling (71 år), Artist. Jennifer Brown (51 år), Artist. John Travolta (69 år), Amerikansk skådespelare. Matt Dillon (59 år), Amerikansk skådespelare.

När Aina Svea Elisabet Persson såg dagens ljus för första gången var Arvid Lindman (Lantmanna- och borgarepartiet) Sveriges statsminister och Gustaf V Sveriges kung. Hon föddes i slutet av vintern, i stjärn­tecknet vattumannen och enligt kinesiskt horoskop i ormens år (elementet jord och symbolen yin). Hon är 20-talist och är inte gift.
Intressant fakta (baserat på en snittperson): Sen Aina Svea Elisabet föddes har hon tagit runt 689 miljoner andetag och hennes hjärta har slagit runt 3,4 miljarder hjärtslag.Till oss kommer du och ditt barn på hälsobesök enligt barnhälsovårdens nationella program. I det ingår undersökningar av ditt barns hälsa och utveckling, samt vaccinationer enligt det svenska vaccinationsprogrammet.

Hos oss får du lära dig den grundläggande tekniken för att massera ditt spädbarn. Spädbarnsmassage är ett enkelt sätt att stärka kontakten mellan dig och ditt barn.