Posted on

Z Man Chatterbait Micro

Min ambition är att snabbt finnas tillgänglig. Det är enklast och bäst om du som kund kontaktar oss via epost, enligt adresser nedan. Då finns din förfrågan sparad och vi kan se adresser kontaktuppgifter m.m.

För service gällande ordrar, ber vi er att ta det per epost och alltid skriva ordernummer, via telefon är det svårt då jag sällan sitter framför datorn och kan ge en direkt återkoppling.
VÄNLIGEN TA ALLTID KONTAKT VIA EPOST! Ej via telefon eller sociala medier, sitter inte alltid vid datorn och kan ofta bara svara på frågor när jag är vid datorn.Besök oss gärna i vår butik i Uppsala för att känna och se produkterna och för att få tips och råd av personalen. Du hittar oss i Kungshörnet, längst ner söderut på Kungsgatan. Välkommen hit!

Hos oss kan du hitta fiskedrag och fiskeutrustning till bra priser online eller i vår fiskebutik som ligger i Järna (Södertälje) vid motorvägen E4. Vi använder oss av Klarnas betaltjänst som är en Trygg och Enkel lösning på nätet och som följer regler för online-betalningar i Sverige och EU. Vår leveranstid är 1-4 dagar och du har 14 dagars öppet köp, samt följer vi distans- och hemförsäljningslagen från konsumentverket.se.

Tack för din registrering! Du kommer nu att ta emot våra utskick till mailadressen du angav. Du kan avbryta din kostnadsfria prenumeration när som helst om du inte önskar fler e-postmeddelanden.Thank you for signing up! You will now receive our mailings to the e-mail address you entered. You can cancel your free subscription anytime if you do not wish to receive any more e-mails. Takk for at du registerte deg! Du vil nå motta utsendelsene våre på e-postadressen du oppga. Du kan si opp gratisabonnementet ditt når som helst hvis du ikke vil motta flere e-poster. Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Våra partners kan kombinera denna data med information som du delat med dem.Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta IntegritetspolicyChatterBait Mini som har samma action och vibrationer som den ursprungliga ChatterBait men i en lite mindre storlek. ChatterBait Mini ett utmärkt val för fiske med lättare spön eller i situationer där fisket är trögt.

Precis Design – Xtreme Action. Precision Xtreme Pencil är slitstark och har en förstärkt plastkropp med ett inbyggt viktsystem som gör den till ett av de mest långkastande betena i sin kategori. Vikterna fungerar även som en så kallad Dual Frequency Knocker. I utkastet hamnar kulan längst bak i betet och ger längre och mer precisa kast. Dessutom skapar kulan ett attraktionsljud under invevning med en hög och en låg ton. Klick – Klock. Precision Xtreme Pencil är ett walk-the-dog bete med extrem detaljrikedom i finishen. Genomgående 64 kilos wire och interna förstärkningar för att klara kraften från starka käftar både från sidan och ovanifrån. Levereras med VMC® 75′-serie trekrokar med sylvassa Needle Point®-spetsar designade för att landa stora och starka fiskar.

Låt dig inte luras av den kompakta storleken, ChatterBait Micro har en kraftfull gång och vibration, samtidigt som den är kompakt. Perfekt för lättare fiske, när du fiskar i mindre vattendrag eller riktar in dig på abborre jagar mindre bytesfisk.
Magic May Fly \u00e4r ett otroligt 3-i-1-bete. Den har siluetten av en majflugelarv medan benen ger den stor r\u00f6rlighet och attraktivitet i vattnet. Fiska den med ett mikrohuvud s\u00e5 ser det ut som en liten skalbaggslarv eller larv \u2013 studsa betet l\u00e4ngs botten och letar efter fiskar som livn\u00e4r sig p\u00e5 sm\u00e5 insekter i vattnet.\u00a0Lämpar sig för vilken lätt riggstil som helst – weightless, drop shot, split shot, micro jig eller lätt Texas. Det perfekta betet för att rikta in sig på fiskar som livnär sig på små insekter och insekter som öring, abborre, eller regnbåge.L\u00e4mpar sig f\u00f6r vilken l\u00e4tt riggstil som helst – weightless, drop shot, split shot, micro jig eller l\u00e4tt Texas. Det perfekta betet f\u00f6r att rikta in sig p\u00e5 fiskar som livn\u00e4r sig p\u00e5 sm\u00e5 insekter och insekter som \u00f6ring, abborre, eller regnb\u00e5ge.

Magic May Fly är ett otroligt 3-i-1-bete. Den har siluetten av en majflugelarv medan benen ger den stor rörlighet och attraktivitet i vattnet. Fiska den med ett mikrohuvud så ser det ut som en liten skalbaggslarv eller larv – studsa betet längs botten och letar efter fiskar som livnär sig på små insekter i vattnet.
AMINO X – Naturlig smak och doft ELASTOMAX-material – Otrolig stretch och hållbarhet Flytande Rekommderat jigghuvud: #2 – #1/0 Rekommenderat offset-krok: #2 – #1/0 Giftfritt material och innehåller inte PVC/Plastisol eller PhathalaterSuper elastisk och stark TPR Flytande Saltimpregnerad kropp för perfekt balans Taperad form för naturliga rörelser Fiskattraherande doft Blanda inte TPR med andra beten

AMINO X – Naturlig doft och smak ELASTOMAX material – Otroligt stretch och hållbarhet Flytande Rekommenderat jigghuvud: #2 – #5/0 Rekommenderad offset krok: #2/0 – #3/0 Ej giftigt material och innehåller ej PVC/Plastisol eller Phathalates
Sporting grundades 1982 i Örebro men det var först 1995 som Stephan Nielsen köpte butiken och det var då vi drog igång på riktigt. Sedan starten har Sporting varit en fysisk fiskebutik som gått under namnet Sporting men vi har även använt oss av några internetnamn som är Attitude Baits, Sporting Flyshop och PopUp Tackle. Vi har alltid jobbat stenhårt för att hålla ett bra och brett sortiment med sportfiskeprylar för alla. Vi som jobbar här är alla hängivna sportfiskare som lägger hundratals timmar på att fiska varje år och vi delar mer än gärna med oss av våra erfarenheter och kunskaper. I dagsläget har vi en fysisk butik på 270 kvm som är fylld upp till taket med fiskeutrustning. Vi satsar även stenhårt på vår webshop varifrån vi skickar ut tusentals paket per år. Vårt mål är att vara en av Sveriges bästa sportfiskebutiker och ge våra kunder en bra upplevelse oavsett om kunden besöker vår fysiska butik eller webbshopen. Välkommen in! Kaffe finns alltid på kannan.Z-man har tillsammans med Ned head-rig blivit otroligt populära i sverige. Z-Man startade för mer än 30 år i Charleston. Z-Man fulländade färgen och massproduktionen av gummibeten på 1980-talet. För inte så länge sedan var Z-Man-namnet okänt för många fiskare. Idag är Z-Mans banbrytande med elastiska 10X Tough ElaZtech® mjukplast och ChatterBait®-bladjiggar bland världens främsta söt- och saltvattenbete och positionerar företaget som ett av de snabbast växande varumärkena i USA!